Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kim Hammom Ali Oshlik
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Birmizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurtibov onderschept slim de pass. Qurtibov speelt de bal door. Molov is nu in balbezit. Molov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Babulidov kopt de bal weg. Filkorov is nu in balbezit. Filkorov probeert naar een medespeler te passen. Molov rent richting de bal. Molov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Raxmatov verovert de bal door een tackle van achteren. Raxmatov probeert naar een medespeler te passen. Maydanov is nu in balbezit. Maydanov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bitminganov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Baqqollikov is nu in balbezit. Maydanov onderschept slim de pass. Maydanov met een sublieme pass. Bilarmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilarmoqov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kim Hammom 46%, Ali Oshlik 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kim Hammom - Ali Oshlik 0:0

46e minuut.
Molov speelt de bal door. Filkorov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bilarmoqov. Bilarmoqov krijgt een gele kaart. Filkorov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Filkorov kan niet meer verder spelen. Kattarov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Raxmatov onderschept slim de pass. Raxmatov met een sublieme pass. Bilarmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilarmoqov draait met de bal, schiet en ... Varelaqov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Hammom - Ali Oshlik 1:0

52e minuut.
Zelganov is nu in balbezit. Renatorov verovert de bal door een tackle van achteren. Renatorov speelt de bal door. Molov rent richting de bal. Molov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Izmirov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kim Hammom - Ali Oshlik 1:1

55e minuut.
Renatorov is nu in balbezit. Renatorov speelt de bal door. Molov rent richting de bal. Kattarov is nu in balbezit. Kattarov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Nisupov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kirosov komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Qurtibov met een snelle inworp. Kattarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adashev is nu in balbezit. Kattarov onderschept slim de pass. Kattarov haalt uit met een fantastische trap. Izmirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zelganov heeft problemen om de bal te vangen. Kattarov is nu in balbezit. Kattarov schiet op doel. Izmirov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kim Hammom 41%, Ali Oshlik 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kim Hammom - Ali Oshlik 1:1