Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tayyib Shibel Al Safa Sokkar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Boudarène geeft de bal voor. Inworp. Ziane met de inworp. Kebir is nu in balbezit. Kebir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Brückner passt de bal zonder na te denken. Mouhib is nu in balbezit. Mouhib probeert naar een medespeler te passen. Brückner rent richting de bal. Brückner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kebir is nu in balbezit. Kebir passt de bal met de wreef. Mahiedienne rent richting de bal. Mahiedienne schiet op doel. Meftah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Shibel - Al Safa Sokkar 0:1

29e minuut.
Boudarène rent richting de bal. Kebir verovert de bal door een tackle van achteren. Kebir met een sublieme pass. Mahiedienne rent richting de bal. Mahiedienne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Meftah trapt de bal weg van het doel. Agha kopt de bal weg. Daar is Athmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekbel rent richting de bal. Mekbel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Shibel 53%, Al Safa Sokkar 47%.
Tayyib Shibel - Al Safa Sokkar 0:1

50e minuut.
Mahiedienne schiet op doel. Klungelig pakt Ziane de bal. Agha is nu in balbezit. Kebir rent richting de bal. Kebir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mouhib verovert de bal door een tackle van achteren. Agha bereikt de bal nog maar net als eerste. Agha met een sublieme pass. Mekbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekbel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tayyib Shibel - Al Safa Sokkar 1:1

83e minuut.
Brückner onderschept slim de pass. Athmani verovert de bal door een tackle van achteren. Athmani geeft een lange en hoge pass. Zitouni kopt de bal weg. Ben Bella geeft een lange en hoge pass. Ouznadji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Daar is Zitouni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitouni geeft de bal voor. Aït Ali kopt de bal weg. Mekbel is nu in balbezit. Al-Nasser met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Shibel - Al Safa Sokkar 2:1

87e minuut.
Mahiedienne speelt de bal door. Kebir rent richting de bal. Mekbel maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mekbel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mekbel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Shibel 49%, Al Safa Sokkar 51%.
Tayyib Shibel - Al Safa Sokkar 2:1