Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulb Narr Umm al Narr
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bendjedid rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thalie. Bendjedid raakt geblesseerd tijdens het duel. Bendjedid met een snel genomen vrije trap. Abdelkebir heeft problemen om de bal te vangen. Rimitti rent richting de bal. Rimitti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Narr - Umm al Narr 0:1

10e minuut.
Thalie met een sublieme pass. Yahiaoui heeft problemen om de bal te vangen. ibn Ziri is nu in balbezit. Abdelkebir verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelkebir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abdoun met een sublieme pass. Klungelig pakt Oudahmane de bal. Thalie is nu in balbezit. Thalie draait met de bal, schiet en ... Saïbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Abdouni rent richting de bal. Abdouni met een sublieme pass. Benmoussa rent richting de bal. Abdelkebir verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelkebir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Narr 50%, Umm al Narr 50%.
Sulb Narr - Umm al Narr 0:1

50e minuut.
Kahla rent richting de bal. Bendjedid begaat een overtreding. Kahla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. ibn Ziri met een snel genomen vrije trap. Sadi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Abdelkebir passt de bal zonder na te denken. Rimitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahla onderschept slim de pass. Abdelkebir onderschept slim de pass. Abdelkebir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Abdoun passt de bal met de wreef. El Mokrani probeert naar een medespeler te passen. Abdoun speelt de bal door. Rimitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimitti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Narr - Umm al Narr 0:2

65e minuut.
Oudahmane met een sublieme pass. Kahla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahla met een sublieme pass. Abdelkebir is nu in balbezit. Abdelkebir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
ibn Ziri passt de bal in één keer door. Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahiaoui begaat een overtreding. Yahiaoui krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Narr 49%, Umm al Narr 51%.
Sulb Narr - Umm al Narr 0:2