Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USM Samola USM Sheik
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Bouderbali rent richting de bal. Bouderbali passt de bal in één keer door. Ziaya rent richting de bal. Merzekane bereikt de bal nog maar net als eerste. Merzekane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bouderbali geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hasni met de inworp. Massi bereikt de bal nog maar net als eerste. Massi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
El Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. ibn Ziri onderschept slim de pass. Cerbah rent richting de bal. Massi is nu in balbezit. Massi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Merzekane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merzekane onderschept slim de pass. Ziaya rent richting de bal. Ziaya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bouderbali bereikt de bal nog maar net als eerste. Massi onderschept slim de pass. Massi passt de bal zonder na te denken. Cerbah is nu in balbezit. Cerbah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Samola 49%, USM Sheik 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USM Samola - USM Sheik 0:0

48e minuut.
Bitat passt de bal in één keer door. Massi met een sublieme pass. Bekrar rent richting de bal. Cerbah onderschept slim de pass. Cerbah schiet op doel. Zafour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Bouderbali rent richting de bal. Bouderbali speelt de bal door. Ziaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Merzekane bereikt de bal nog maar net als eerste. Merzekane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USM Samola - USM Sheik 0:1

66e minuut.
Agouazi geeft de bal voor. Boulala is nu in balbezit. Boulala geeft een lange en hoge pass. Hasni rent richting de bal. Hasni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bouderbali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerbah onderschept slim de pass. Bouderbali onderschept slim de pass. Massi bereikt de bal nog maar net als eerste. Massi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USM Samola - USM Sheik 1:1

78e minuut.
Bouderbali met een sublieme pass. Merzekane is nu in balbezit. Zidane begaat een overtreding. Zidane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Samola 50%, USM Sheik 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USM Samola - USM Sheik 1:1