Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gagi A V A Z A
mhjh Tactiek kio
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 42.6
very good Schieten good
formidable Passen average
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Alamanos speelt de bal door. Kavak rent richting de bal. Staško verovert de bal door een tackle van achteren. Staško schiet op doel. Isakadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Machitidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Danelia geeft de bal voor. Sologhashvili kopt de bal weg. Budagashvili rent richting de bal. Budagashvili schiet op doel. Aleksidze krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bobula kopt de bal weg. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatov geeft de bal voor. Staško springt en kopt de bal. Isakadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Peikrishvili met een sublieme pass. Alamanos rent richting de bal. Alamanos geeft een lange en hoge pass. Saponiero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - A V A Z A 1:0

28e minuut.
Inworp. Ignjatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza haalt uit met een fantastische trap. Isakadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - A V A Z A 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gagi 50%, A V A Z A 50%.
gagi - A V A Z A 2:0

47e minuut.
Ignjatov is nu in balbezit. Zhordania speelt de bal door. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatov geeft een lange en hoge pass. Staško springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Chaduneli de bal. Staško is nu in balbezit. Kharatidze maakt een afschuwelijke overtreding. Kharatidze krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamanos geeft een hoge lob. Daar is Alayza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sologhashvili onderschept slim de pass. Budagashvili is nu in balbezit. Budagashvili passt de bal zonder na te denken. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Złotorowicz komt het veld opgelopen. Alamanos met een snelle inworp. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Barkaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkaia geeft een hoge lob. Alayza rent richting de bal. Alayza draait met de bal, schiet en ... Isakadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamanos probeert naar een medespeler te passen. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... Isakadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - A V A Z A 3:0

81e minuut.
Roques komt het veld opgelopen. Sadmi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Saponiero speelt de bal door. Złotorowicz rent richting de bal. Kavak rent richting de bal. Złotorowicz onderschept slim de pass. Złotorowicz schiet op doel. Isakadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Peikrishvili rent richting de bal. Peikrishvili passt de bal met de wreef. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - A V A Z A 3:1

86e minuut.
Złotorowicz kopt de bal weg. Alamanos is nu in balbezit. Alamanos geeft de bal voor. Alayza rent richting de bal. Alayza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Barkaia kopt de bal weg. Klungelig pakt Kharatidze de bal. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - A V A Z A 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gagi 38%, A V A Z A 62%.
gagi - A V A Z A 4:1