Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madridista var Absurduli Moazrovne
გლავნი Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 21.2
adequate Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Beroshvili speelt de bal door. Okriashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Okriashvili speelt de bal door. Makalatia bereikt de bal nog maar net als eerste. Makalatia haalt uit met een fantastische trap. Gigineishvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lazariashvili rent richting de bal. Okriashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Okriashvili passt de bal met de wreef. Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili schiet op doel. Gigineishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Doghonadze geeft een lange en hoge pass. Zotikishvili is nu in balbezit. Zotikishvili met een sublieme pass. Noghaideli bereikt de bal nog maar net als eerste. Noghaideli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Khinchaguishvili rent richting de bal. Okriashvili is nu in balbezit. Okriashvili passt de bal in één keer door. Makalatia rent richting de bal. Makalatia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili passt de bal met de wreef. Makalatia rent richting de bal. Makalatia schiet op doel. Doghonadze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridista var 40%, Absurduli Moazrovne 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
madridista var - Absurduli Moazrovne 0:0

61e minuut.
Okriashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Okriashvili passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Makalatia de bal. Khinchaguishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khinchaguishvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lazariashvili geeft een hoge lob. Mzhavanadze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chimakadze begaat een overtreding. Chimakadze krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Dekanosidze passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Beroshvili de bal. Beroshvili probeert naar een medespeler te passen. Makalatia is nu in balbezit. Makalatia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Khinchaguishvili rent richting de bal. Lazariashvili begaat een overtreding. Khinchaguishvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gakhokidze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Makalatia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Okriashvili is nu in balbezit. Okriashvili passt de bal met de wreef. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili schiet op doel. Gigineishvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - Absurduli Moazrovne 1:0

84e minuut.
Klungelig pakt Javakhishvili de bal. Okriashvili is nu in balbezit. Okriashvili passt de bal met de wreef. Makalatia bereikt de bal nog maar net als eerste. Makalatia draait met de bal, schiet en ... Gigineishvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - Absurduli Moazrovne 2:0

86e minuut.
Khubejashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekanosidze verovert de bal door een tackle van achteren. Dekanosidze probeert naar een medespeler te passen. Makalatia rent richting de bal. Makalatia passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - Absurduli Moazrovne 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridista var 32%, Absurduli Moazrovne 68%.
madridista var - Absurduli Moazrovne 3:0