Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo Tbilisi Absurduli Banda
1111 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 22.8
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Gavazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roztoczek met een sublieme pass. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - Absurduli Banda 1:0

8e minuut.
Daar is Alcântara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokaia rent richting de bal. Alcântara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Dighmelashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - Absurduli Banda 2:0

10e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kokaia de bal. Alcântara rent richting de bal. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Dighmelashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Gavazza met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Campos speelt de bal door. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Alcântara is nu in balbezit. Dgebuadze verovert de bal door een tackle van achteren. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Kemularia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kemularia rent richting de bal. Kemularia passt de bal in één keer door. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. Dighmelashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - Absurduli Banda 3:0

27e minuut.
Chitava bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitava geeft een hoge lob. Inworp. Gavazza met een snelle inworp. Campos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Alcântara passt de bal zonder na te denken. Ebanoidze is nu in balbezit. Ebanoidze passt de bal met de wreef. Kemularia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemularia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mzhavanadze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebanoidze met de inworp. Campos rent richting de bal. Campos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chitava passt de bal zonder na te denken. Inworp. Roztoczek met een snelle inworp. Gavazza rent richting de bal. Gavazza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Roztoczek kopt de bal weg. Chitava heeft problemen om de bal te vangen. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Dighmelashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - Absurduli Banda 4:0

42e minuut.
Megreladze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zurabashvili is nu in balbezit. Zurabashvili passt de bal zonder na te denken. Megreladze rent richting de bal. Megreladze geeft de bal voor. Guercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Korsantia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebanoidze met een snelle inworp. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Dighmelashvili bokst de bal weg. Kokaia controleert de bal met de borst. Kokaia geeft de bal voor. Bukia kopt de bal weg. Campos kan de bal niet met de borst controleren. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - Absurduli Banda 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Tbilisi 28%, Absurduli Banda 72%.
FC Dinamo Tbilisi - Absurduli Banda 5:0

50e minuut.
Mzhavanadze rent richting de bal. Kemularia onderschept slim de pass. Kemularia met een sublieme pass. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - Absurduli Banda 6:0

53e minuut.
Gavazza is nu in balbezit. Gavazza geeft de bal voor. Ebanoidze probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alcântara de bal. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Campos kopt de bal weg. Klungelig pakt Korsantia de bal. Ebanoidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hervoso geeft de bal voor. Roztoczek geeft de bal voor. Mzhavanadze heeft problemen om de bal te vangen. Kemularia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemularia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ebanoidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebanoidze passt de bal met de wreef. Campos is nu in balbezit. Kemularia rent richting de bal. Kemularia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - Absurduli Banda 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Tbilisi 23%, Absurduli Banda 77%.
FC Dinamo Tbilisi - Absurduli Banda 7:0