Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brigada Ameba Airisi Ameba
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mushkudiani rent richting de bal. Tskitishvili is nu in balbezit. Tskitishvili haalt uit met een fantastische trap. Mekhuzla probeert wanhopig de bal te grijpen. Abramishvili probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Shanidze met een sublieme pass. Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkareuli is nu in balbezit. Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kuchukhidze met een sublieme pass. Sharikadze met een sublieme pass. Muradashvili rent richting de bal. Nizharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizharadze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Ameba 44%, Airisi Ameba 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brigada Ameba - Airisi Ameba 0:0

51e minuut.
Tabagari geeft een lange en hoge pass. Shanidze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuchukhidze. Kuchukhidze krijgt een gele kaart. Shanidze roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Shanidze kan niet meer verder spelen. Gongadze komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kuchukhidze controleert de bal met de borst. Gongadze rent richting de bal. Kuchukhidze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuchukhidze krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Nizharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kasradze speelt de bal door. Tskitishvili rent richting de bal. Tskitishvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tabagari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avsajanishvili met een snelle inworp. Didebulidze rent richting de bal. Didebulidze geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Ameba 55%, Airisi Ameba 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brigada Ameba - Airisi Ameba 0:0