Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moknili Gaukembuli Amao Ameba
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Ingorokva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaramadze verovert de bal door een tackle van achteren. Gvaramadze met een sublieme pass. Gordadze rent richting de bal. Gordadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Manvelishvili geeft de bal voor. Lomia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khidasheli. Khidasheli krijgt een gele kaart. Lomia raakt geblesseerd tijdens het duel. Lomia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gordadze rent richting de bal. Gordadze draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gaukembuli - Amao Ameba 0:1

17e minuut.
Lomia controleert de bal met de borst. Giorgobiani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lomia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lomia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gordadze maakt een snoekduik en kopt de bal. Japharidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Gvaramadze is nu in balbezit. Giorgobiani verovert de bal door een tackle van achteren. Gordadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordadze draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kuprashvili de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gaukembuli - Amao Ameba 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Gaukembuli 79%, Amao Ameba 21%.
Moknili Gaukembuli - Amao Ameba 0:2

56e minuut.
Chilashvili kopt de bal weg. Maghlakelidze is nu in balbezit. Kharaishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Avalishvili rent richting de bal. Avalishvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gaukembuli - Amao Ameba 1:2

63e minuut.
Apkhazava is nu in balbezit. Apkhazava passt de bal met de wreef. Chilashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avalishvili rent richting de bal. Avalishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moknili Gaukembuli - Amao Ameba 2:2

76e minuut.
Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Lataria onderschept slim de pass. Lataria speelt de bal door. Gvaramadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaramadze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kakhiani heeft problemen om de bal te vangen. Kakhiani geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ingorokva de bal onder controle te krijgen. Gordadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordadze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jejelava geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apkhazava met de inworp. Kharaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharaishvili geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Gaukembuli 40%, Amao Ameba 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moknili Gaukembuli - Amao Ameba 2:2