Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rka Deda Abezari Sazidavi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Katsitadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imerlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakhtadze onderschept slim de pass. Katsitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsitadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lolua rent richting de bal. Lolua passt de bal met de wreef. Balashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsitadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rka Deda - Abezari Sazidavi 0:1

12e minuut.
Didbaridze onderschept slim de pass. Lolua verovert de bal door een tackle van achteren. Lolua passt de bal met de wreef. Katsitadze rent richting de bal. Katsitadze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bakanidze niet meer kan verder spelen. Uznadze komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Lolua geeft de bal voor. Jamaspishvili rent richting de bal. Jamaspishvili passt de bal zonder na te denken. Katsitadze is nu in balbezit. Katsitadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Imerlishvili is nu in balbezit. Imerlishvili geeft een lange en hoge pass. Lolua kopt de bal weg. Katsitadze rent richting de bal. Katsitadze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rka Deda 64%, Abezari Sazidavi 36%.
Rka Deda - Abezari Sazidavi 0:1

50e minuut.
Nodia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lolua bereikt de bal nog maar net als eerste. Didbaridze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Didbaridze krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Katsitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Aduashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Aduashvili speelt de bal door. Bakhtadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakhtadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rka Deda - Abezari Sazidavi 0:2

68e minuut.
Lolua geeft een lange en hoge pass. Jamaspishvili is nu in balbezit. Jamaspishvili passt de bal met de wreef. Katsitadze rent richting de bal. Katsitadze haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uznadze bokst de bal weg.

80e minuut.
Bakhtadze passt de bal in één keer door. Balashvili geeft een lange en hoge pass. Chichua met een sublieme pass. Didbaridze rent richting de bal. Didbaridze passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Rka Deda - Abezari Sazidavi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rka Deda 53%, Abezari Sazidavi 47%.
Rka Deda - Abezari Sazidavi 1:2