Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GEO Gasaocari Moazrovne
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Paramanovi speelt de bal door. Pularia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurieli probeert naar een medespeler te passen. Laghidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Laghidze draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Amilakhvari is nu in balbezit. Gurieli onderschept slim de pass. Gurieli probeert naar een medespeler te passen. Laghidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Laghidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Guramishvili is nu in balbezit. Sabinin verovert de bal door een tackle van achteren. Sabinin passt de bal met de wreef. Esiava bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiava draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GEO - Gasaocari Moazrovne 0:1

30e minuut.
Pularia rent richting de bal. Laghidze onderschept slim de pass. Amilakhvari maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Amilakhvari naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Esiava is nu in balbezit. Bakradze is nu in balbezit. Esiava onderschept slim de pass. Esiava draait met de bal, schiet en ... Tomashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEO - Gasaocari Moazrovne 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEO 43%, Gasaocari Moazrovne 57%.
GEO - Gasaocari Moazrovne 0:2

54e minuut.
Guramishvili is nu in balbezit. Sabinin is nu in balbezit. Sabinin speelt de bal door. Esiava rent richting de bal. Esiava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GEO - Gasaocari Moazrovne 0:3

56e minuut.
Gurieli rent richting de bal. Petriashvil verovert de bal door een tackle van achteren. Pularia is nu in balbezit. Pularia geeft een hoge lob. Esiava krijgt zijn hoofd ertegen. Tomashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Khurtsilava is nu in balbezit. Esiava onderschept slim de pass. Sabinin is nu in balbezit. Esiava rent richting de bal. Esiava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GEO - Gasaocari Moazrovne 0:4

70e minuut.
Gurieli probeert naar een medespeler te passen. Kashia bereikt de bal nog maar net als eerste. Khukhia probeert naar een medespeler te passen. Gomarteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomarteli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GEO - Gasaocari Moazrovne 1:4

75e minuut.
Guramishvili rent richting de bal. Sabinin verovert de bal door een tackle van achteren. Sabinin probeert naar een medespeler te passen. Esiava heeft problemen om de bal te vangen. Esiava haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pularia bereikt de bal nog maar net als eerste. Khurtsilava schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pularia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pularia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Esiava rent richting de bal. Esiava schiet op doel. Paal! Esiava is nu in balbezit. Esiava haalt uit met een fantastische trap. Tomashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEO 51%, Gasaocari Moazrovne 49%.
GEO - Gasaocari Moazrovne 1:4