Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maimunisa Mplangveli Gluvi Maraos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Mikaia rent richting de bal. Mikaia passt de bal in één keer door. Isakadze rent richting de bal. Ambidze onderschept slim de pass. Ambidze draait met de bal, schiet en ... Karaulashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sakandelidze passt de bal in één keer door. Lobjanidze rent richting de bal. Mikaia rent richting de bal. Ambidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambidze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Apriamashvili is nu in balbezit. Urushadze verovert de bal door een tackle van achteren. Urushadze speelt de bal door. Kvashilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvashilava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mikaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldani is nu in balbezit. Kaldani geeft de bal voor. Kvashilava rent richting de bal. Kvashilava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ambidze kan de bal niet met de borst controleren. Isakadze onderschept slim de pass. Mikaia verovert de bal door een tackle van achteren. Mikaia haalt uit met een fantastische trap. Karaulashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maimunisa Mplangveli - Gluvi Maraos 0:1

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Sultanishvili de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urushadze neemt de hoekschop. Kvashilava springt en kopt de bal. Gventsadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maimunisa Mplangveli - Gluvi Maraos 1:1

42e minuut.
Kaldani rent richting de bal. Tediashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tediashvili passt de bal met de wreef. Kvashilava rent richting de bal. Kvashilava draait met de bal, schiet en ... Gventsadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maimunisa Mplangveli 51%, Gluvi Maraos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maimunisa Mplangveli - Gluvi Maraos 1:1

68e minuut.
Glurjidze probeert naar een medespeler te passen. Urushadze is nu in balbezit. Urushadze met een sublieme pass. Kvashilava is nu in balbezit. Kvashilava draait met de bal, schiet en ... Gventsadze bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sakandelidze onderschept slim de pass. Gulua rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sakandelidze. Sakandelidze krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Zedginidze geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urushadze met een snelle inworp. Tediashvili rent richting de bal. Tediashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lobjanidze probeert naar een medespeler te passen. Tediashvili is nu in balbezit. Tediashvili passt de bal in één keer door. Kvashilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvashilava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maimunisa Mplangveli 50%, Gluvi Maraos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maimunisa Mplangveli - Gluvi Maraos 1:1