Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O`riq Oshlik Yoq Cheqilmasin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marhamatov trapt de bal weg. Sakarov kopt de bal weg. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Sakarov heeft problemen om de bal te vangen. Sakarov passt de bal met de wreef. Kulatirov rent richting de bal. Djalalov verovert de bal door een tackle van achteren. Djalalov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Baxtliyev met een sublieme pass. Navoiy rent richting de bal. Navoiy passt de bal zonder na te denken. Sakarov is nu in balbezit. Sakarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zuldayev met een harde bal richting middenveld. Djalalov kopt de bal weg. Ko`rpanov heeft problemen om de bal te vangen. Papidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papidov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
O`riq Oshlik - Yoq Cheqilmasin 1:0

39e minuut.
Kulatirov passt de bal in één keer door. Baxadurov is nu in balbezit. Sakarov onderschept slim de pass. Navoiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Navoiy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`riq Oshlik 52%, Yoq Cheqilmasin 48%.
O`riq Oshlik - Yoq Cheqilmasin 1:0

52e minuut.
Baxadurov onderschept slim de pass. Baxtliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baxadurov. Baxadurov krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Durmoqov onderschept slim de pass. Djalalov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durmoqov raakt geblesseerd tijdens het duel. Durmoqov met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Salomatliyev de bal. Navoiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Navoiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
O`riq Oshlik - Yoq Cheqilmasin 1:1

62e minuut.
Baqqollikov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tabarqov komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Timurov met de inworp. Djalalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Djalalov geeft een lange en hoge pass. Zeradov is nu in balbezit. Zeradov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
O`riq Oshlik - Yoq Cheqilmasin 2:1

66e minuut.
Tabarqov passt de bal zonder na te denken. Sakarov rent richting de bal. Navoiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Timurov met een snelle inworp. Djalalov probeert de bal met de borst te controleren. Baxtliyev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Djalalov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Djalalov neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
O`riq Oshlik - Yoq Cheqilmasin 3:1

80e minuut.
Kulatirov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ashirov komt het veld opgelopen. Ashirov met de inworp. Paysosov rent richting de bal. Paysosov geeft de bal voor. Paal!

86e minuut.
Baxadurov passt de bal met de wreef. Papidov is nu in balbezit. Ko`rpanov maakt een afschuwelijke overtreding. Papidov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Papidov kan niet meer verder spelen. Hizmatov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`riq Oshlik 44%, Yoq Cheqilmasin 56%.
O`riq Oshlik - Yoq Cheqilmasin 3:1