Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avengers United SIC PARVIS MAGNA
33ab Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogliazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogliazza passt de bal zonder na te denken. Fennely bereikt de bal nog maar net als eerste. Fennely draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
MacKeamish rent richting de bal. Fennely rent richting de bal. MacKeamish rent richting de bal. MacKeamish haalt uit met een fantastische trap. Scano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - SIC PARVIS MAGNA 1:0

10e minuut.
Sabbatini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacNeur bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeur geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fennely de bal. Fennely haalt uit met een fantastische trap. Scano bokst de bal weg. Byrd rent richting de bal. Byrd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - SIC PARVIS MAGNA 2:0

12e minuut.
McKnight passt de bal in één keer door. MacNeur rent richting de bal. MacNeur passt de bal in één keer door. Fennely rent richting de bal. Fennely haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
McKnight met een snelle inworp. MacKeamish rent richting de bal. MacKeamish geeft een lange en hoge pass. Fennely rent richting de bal. Fennely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - SIC PARVIS MAGNA 3:0

18e minuut.
Tarantini passt de bal in één keer door. Domicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fennely is nu in balbezit. Fennely haalt uit met een fantastische trap. Scano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - SIC PARVIS MAGNA 4:0

21e minuut.
McKnight geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Prati de bal onder controle te krijgen. MacKeamish is nu in balbezit. MacKeamish draait met de bal, schiet en ... Scano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Fennely rent richting de bal. Fennely schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
MacNeur kopt de bal weg. Fennely is nu in balbezit. Prati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prati krijgt een gele kaart.

30e minuut.
McKnight verovert de bal door een tackle van achteren. McKnight met een sublieme pass. Byrd heeft problemen om de bal te vangen. Fennely is nu in balbezit. Fennely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - SIC PARVIS MAGNA 5:0

34e minuut.
Vaughan onderschept slim de pass. MacNeur rent richting de bal. MacNeur geeft een lange en hoge pass. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Scano met een harde bal richting middenveld. MacNeur kopt de bal weg. Fennely is nu in balbezit. Fennely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - SIC PARVIS MAGNA 6:0

37e minuut.
Byrd geeft de bal voor. Fennely rent richting de bal. Fennely passt de bal in één keer door. MacKeamish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeamish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Byrd rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivolta. Byrd is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacNeur met een snel genomen vrije trap. MacKeamish kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
MacCowan probeert naar een medespeler te passen. Fennely is nu in balbezit. Fennely passt de bal zonder na te denken. Byrd is nu in balbezit. Byrd haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
McKnight passt de bal in één keer door. MacKeamish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeamish passt de bal zonder na te denken. Fennely heeft problemen om de bal te vangen. Fennely haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hancocks komt het veld opgelopen. Ritter komt het veld opgelopen. Myrell komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avengers United 16%, SIC PARVIS MAGNA 84%.
Avengers United - SIC PARVIS MAGNA 6:0

47e minuut.
Scano trapt de bal weg van het doel. McKnight is nu in balbezit. McKnight passt de bal met de wreef. Myrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - SIC PARVIS MAGNA 7:0

51e minuut.
Prati geeft een hoge lob. Hancocks is nu in balbezit. Fogliazza probeert naar een medespeler te passen. Myrell is nu in balbezit. Myrell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
MacNeur probeert naar een medespeler te passen. Myrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancocks rent richting de bal. Hancocks haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Baser probeert naar een medespeler te passen. Ritter rent richting de bal. Ritter passt de bal zonder na te denken. Myrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hancocks is nu in balbezit. Hancocks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - SIC PARVIS MAGNA 8:0

62e minuut.
Domicolo kan de bal niet met de borst controleren. MacNeur bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeur passt de bal met de wreef. Myrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrell schiet op doel. Scano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ritter haalt uit met een fantastische trap. Ghelarducci heeft problemen om de bal te vangen. Myrell is nu in balbezit. Myrell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - SIC PARVIS MAGNA 9:0

69e minuut.
McKnight geeft een hoge lob. Hancocks heeft problemen om de bal te vangen. Myrell is nu in balbezit. Myrell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - SIC PARVIS MAGNA 10:0

74e minuut.
McKnight speelt de bal door. Daar is MacNeur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacNeur passt de bal in één keer door. Ritter is nu in balbezit. Ritter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Myrell passt de bal zonder na te denken. Ritter is nu in balbezit. Ritter passt de bal in één keer door. Myrell rent richting de bal. Myrell schiet op doel. Scano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
McKnight met een sublieme pass. MacNeur bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeur passt de bal met de wreef. Hancocks rent richting de bal. Hancocks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - SIC PARVIS MAGNA 11:0

88e minuut.
Sabbatini is nu in balbezit. MacCowan onderschept slim de pass. Rivolta speelt de bal door. Klungelig pakt Hancocks de bal. Hancocks geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avengers United 21%, SIC PARVIS MAGNA 79%.
Avengers United - SIC PARVIS MAGNA 11:0