Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LosReales Avengers United
Normal Tactiek 33ab
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 38.7
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Byrd geeft een lange en hoge pass. McKnight speelt de bal door. MacKeamish is nu in balbezit. MacKeamish haalt uit met een fantastische trap. Aconi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Byrd rent richting de bal. Byrd passt de bal zonder na te denken. Egisti Contini is nu in balbezit. Byrd is nu in balbezit. Byrd schiet op doel. Papurello bokst de bal weg. Fennely rent richting de bal. Fennely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LosReales - Avengers United 0:1

5e minuut.
MacKeamish passt de bal in één keer door. Byrd rent richting de bal. Byrd passt de bal zonder na te denken. Fennely bereikt de bal nog maar net als eerste. Fennely haalt uit met een fantastische trap. Papurello bokst de bal weg. Aconi heeft problemen om de bal te vangen. MacKeamish rent richting de bal. MacKeamish draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Morico rent richting de bal. MacKeamish verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeamish probeert naar een medespeler te passen. Fennely is nu in balbezit. Fennely haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aconi is nu in balbezit. Aconi geeft een hoge lob. McKnight kopt de bal weg. Fennely rent richting de bal. Fennely schiet op doel. Papurello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Egisti Contini de bal onder controle te krijgen. Byrd rent richting de bal. Byrd haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LosReales - Avengers United 0:2

18e minuut.
Vaughan speelt de bal door. Fennely bereikt de bal nog maar net als eerste. Fennely draait met de bal, schiet en ... Aconi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papurello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LosReales - Avengers United 0:3

20e minuut.
Fennely passt de bal met de wreef. Grazia bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeur onderschept slim de pass. Byrd is nu in balbezit. Byrd geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
MacKeamish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeamish met een sublieme pass. Pontrelli rent richting de bal. Fennely verovert de bal door een tackle van achteren. Fennely draait met de bal, schiet en ... Papurello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacKeamish probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LosReales - Avengers United 0:4

28e minuut.
Scorza is nu in balbezit. McKnight verovert de bal door een tackle van achteren. McKnight passt de bal in één keer door. Fennely rent richting de bal. Fennely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LosReales - Avengers United 0:5

33e minuut.
Klungelig pakt MacNeur de bal. MacNeur passt de bal met de wreef. Fennely is nu in balbezit. Fennely haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Melli bereikt de bal nog maar net als eerste. Melli met een sublieme pass. Grazia rent richting de bal. Byrd verovert de bal door een tackle van achteren. Byrd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LosReales - Avengers United 0:6

42e minuut.
MacNeur heeft problemen om de bal te vangen. Pontrelli rent richting de bal. MacNeur maakt een afschuwelijke overtreding. MacNeur krijgt een gele kaart.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Myrell komt het veld opgelopen. Ritter komt het veld opgelopen. Hancocks komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LosReales 76%, Avengers United 24%.
LosReales - Avengers United 0:6

56e minuut.
MacNeur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Myrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hancocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancocks draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aconi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LosReales - Avengers United 0:7

62e minuut.
Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrell rent richting de bal. Ritter rent richting de bal. Myrell is nu in balbezit. Myrell haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
MacNeur passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Myrell de bal. Aconi rent richting de bal. Ritter onderschept slim de pass. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Papurello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Grazia geeft een hoge lob. MacNeur probeert naar een medespeler te passen. Myrell rent richting de bal. Myrell haalt uit met een fantastische trap. Papurello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LosReales - Avengers United 0:8

86e minuut.
Baldon met een sublieme pass. MacNeur geeft een lange en hoge pass. Myrell rent richting de bal. Myrell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LosReales 70%, Avengers United 30%.
LosReales - Avengers United 0:8