Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swing Out Utd Taigalor
Normal Tactiek 343
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 26
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Ligorio schiet op doel. Giaquinta speelt de bal door. Berlingieri kopt de bal weg. Ligorio rent richting de bal. Ligorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swing Out Utd - Taigalor 0:1

11e minuut.
Berlingieri rent richting de bal. Conzo is nu in balbezit. Conzo geeft een lange en hoge pass. Cilona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilona haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Crocitto is nu in balbezit. Crocitto passt de bal zonder na te denken. Demma is nu in balbezit. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio schiet op doel. Giaquinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Carrese geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sidoti met de inworp. Daar is Berlingieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlingieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dumitrache geeft de bal voor. Carrese kopt de bal weg. Conzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Dumitrache geeft een hoge lob. Sidoti heeft problemen om de bal te vangen. Sidoti met een sublieme pass. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swing Out Utd - Taigalor 0:2

45e minuut.
Berlingieri probeert naar een medespeler te passen. Demma rent richting de bal. Demma speelt de bal door. Berlingieri rent richting de bal. Berlingieri draait met de bal, schiet en ... Giaquinta bokst de bal weg. Carrese is nu in balbezit. Carrese passt de bal in één keer door. Ligorio rent richting de bal. Ligorio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swing Out Utd 63%, Taigalor 37%.
Swing Out Utd - Taigalor 0:2

46e minuut.
Berlingieri heeft problemen om de bal te vangen. Berlingieri passt de bal zonder na te denken. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Demma is nu in balbezit. Demma haalt uit met een fantastische trap. Giaquinta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Swing Out Utd - Taigalor 0:3

59e minuut.
Giovannett rent richting de bal. Giovannett passt de bal in één keer door. Petrello is nu in balbezit. Berlingieri verovert de bal door een tackle van achteren. Berlingieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bertullo is nu in balbezit. Bertullo geeft een lange en hoge pass. Dumitrache probeert de bal aan de voet te houden. Cilona rent richting de bal. Cilona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Crocitto rent richting de bal. Giovannett is nu in balbezit. Giovannett passt de bal met de wreef. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bertullo geeft de bal voor. Cilona rent richting de bal. Franke is nu in balbezit. Cilona verovert de bal door een tackle van achteren. Cilona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Franke kopt de bal weg. Dumitrache rent richting de bal. Gobetti maakt een afschuwelijke overtreding. Gobetti krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Berlingieri rent richting de bal. Cusinati onderschept slim de pass. Giovannett begaat een overtreding. Giovannett krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Dumitrache geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carrese de bal. Carrese met een sublieme pass. Demma is nu in balbezit. Demma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Giaquinta trapt de bal weg. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Crocitto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crocitto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swing Out Utd 57%, Taigalor 43%.
Swing Out Utd - Taigalor 0:3