Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorla Minore oil&torta
Normal Tactiek quattrotretre+
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 44.3
average Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Klungelig pakt Lodati de bal. Terranova is nu in balbezit. Lodati verovert de bal door een tackle van achteren. Acone bereikt de bal nog maar net als eerste. Acone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tamanti passt de bal met de wreef. Lodati bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodati haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Folgherait de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - oil&torta 0:1

12e minuut.
Marcis rent richting de bal. Chiola verovert de bal door een tackle van achteren. Chiola speelt de bal door. Lodati is nu in balbezit. Lodati schiet op doel. Pardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Terranova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folgherait is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pardo met een harde bal richting middenveld. Motzo kopt de bal weg. Lodati bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bertagnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer is nu in balbezit. Met opzet legt Bertagnon zijn tegenspeler op de grond. Bertagnon krijgt een gele kaart.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Motzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamanti is nu in balbezit. Tamanti geeft de bal voor. Mattioni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ziani is nu in balbezit. Grimi onderschept slim de pass. Grimi passt de bal zonder na te denken. Acone is nu in balbezit. Acone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - oil&torta 0:2

19e minuut.
Klungelig pakt Pellitteri de bal. Tamanti is nu in balbezit. Tamanti passt de bal in één keer door. Lodati bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Grimi geeft een hoge lob. Acone rent richting de bal. Lodati is nu in balbezit. Lodati haalt uit met een fantastische trap. Pardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - oil&torta 0:3

24e minuut.
Bertagnon is nu in balbezit. Lodati onderschept slim de pass. Ziani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lodati raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lodati kan niet meer verder spelen. Calligari komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Klungelig pakt Motzo de bal. Motzo geeft de bal voor. Radice is nu in balbezit. Radice geeft een hoge lob. Pardo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - oil&torta 0:4

27e minuut.
Bertagnon probeert naar een medespeler te passen. Preganelli heeft problemen om de bal te vangen. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - oil&torta 0:5

29e minuut.
Radice speelt de bal door. Acone is nu in balbezit. Acone passt de bal zonder na te denken. Calligari rent richting de bal. Calligari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pardo trapt de bal weg. Cominelli rent richting de bal. Cominelli passt de bal in één keer door. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - oil&torta 0:6

37e minuut.
Motzo passt de bal in één keer door. Tamanti rent richting de bal. Pellitteri probeert naar een medespeler te passen. Calligari is nu in balbezit. Calligari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Terranova met een harde bal richting middenveld. Grimi kopt de bal weg. Calligari rent richting de bal. Calligari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - oil&torta 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorla Minore 76%, oil&torta 24%.
Gorla Minore - oil&torta 0:7

47e minuut.
Radice rent richting de bal. Radice passt de bal in één keer door. Acone rent richting de bal. Acone geeft de bal voor. Calligari kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pardo speelt de bal door. Motzo kopt de bal weg. Radice probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calligari rent richting de bal. Calligari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo geeft een hoge lob. Terranova heeft problemen om de bal te vangen. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - oil&torta 0:8

52e minuut.
Bertagnon probeert naar een medespeler te passen. Preganelli heeft problemen om de bal te vangen. Ziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari verovert de bal door een tackle van achteren. Calligari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Marcis is nu in balbezit. Marcis geeft een hoge lob. Acone kopt de bal weg. Calligari rent richting de bal. Calligari schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Marcis met een sublieme pass. Grimi met een sublieme pass. Daar is Calligari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calligari schiet op doel. Pardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - oil&torta 0:9

60e minuut.
Preganelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Bertagnon de bal. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Motzo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tamanti de bal onder controle te krijgen. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari draait met de bal, schiet en ... Pardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - oil&torta 0:10

67e minuut.
Folgherait heeft problemen om de bal te vangen. Motzo is nu in balbezit. Mattioni onderschept slim de pass. Tamanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanti met een sublieme pass. Pardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Chiola met een sublieme pass. Pellitteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo begaat een overtreding. Pellitteri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Radice geeft een hoge lob. Terranova is nu in balbezit. Calligari verovert de bal door een tackle van achteren. Calligari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - oil&torta 0:11

79e minuut.
Mattioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattioni geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chiola de bal onder controle te krijgen. Preganelli is nu in balbezit. Preganelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Calligari kopt de bal weg. Daar is Terranova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamanti is nu in balbezit. Calligari rent richting de bal. Calligari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Folgherait met een harde bal richting middenveld. Motzo kopt de bal weg. Calligari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calligari schiet op doel. Pardo bokst de bal weg.

86e minuut.
Terranova bereikt de bal nog maar net als eerste. Terranova geeft een lange en hoge pass. Donadei kopt de bal weg. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pardo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pardo met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Motzo met een snelle inworp. Tamanti probeert de bal met de borst te controleren. Tamanti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorla Minore 79%, oil&torta 21%.
Gorla Minore - oil&torta 0:11