Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ronkini Imola Alessandria
3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 17.9
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Piccinelli passt de bal met de wreef. Filipazzi geeft een lange en hoge pass. Mrowiec kopt de bal weg. Magrino rent richting de bal. Magrino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Puddu probeert wanhopig de bal te grijpen. Mărăcine is nu in balbezit. Mărăcine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Magrino is nu in balbezit. Magrino passt de bal zonder na te denken. Dedé is nu in balbezit. Mrowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Mrowiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - Alessandria 1:0

24e minuut.
Magrino is nu in balbezit. Piccinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - Alessandria 2:0

35e minuut.
Mrowiec heeft problemen om de bal te vangen. Dedé rent richting de bal. Mrowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mrowiec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalata komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Kalata bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrino rent richting de bal. Kalata rent richting de bal. Magrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrino haalt uit met een fantastische trap. Puddu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Macaluso speelt de bal door. Calderone is nu in balbezit. Taddé begaat een overtreding. Taddé krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Centamori rent richting de bal. Mărăcine onderschept slim de pass. Mărăcine speelt de bal door. Kalata is nu in balbezit. Kalata haalt uit met een fantastische trap. Puddu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronkini Imola 41%, Alessandria 59%.
Ronkini Imola - Alessandria 2:0

51e minuut.
Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinelli probeert naar een medespeler te passen. Dedé rent richting de bal. Kalata onderschept slim de pass. Kalata draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - Alessandria 3:0

70e minuut.
Puddu trapt de bal weg van het doel. Taddé is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dedé. Dedé krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Taddé bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderone begaat een overtreding. Taddé raakt geblesseerd tijdens het duel. Taddé met een snel genomen vrije trap. Magrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Magrino rent richting de bal. Magrino passt de bal zonder na te denken. Mărăcine probeert naar een medespeler te passen. Kalata probeert de bal met de borst te controleren. Kalata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - Alessandria 4:0

83e minuut.
Piccinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine verovert de bal door een tackle van achteren. Mărăcine met een sublieme pass. Kalata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pancu met een sublieme pass. Kalata rent richting de bal. Kalata passt de bal zonder na te denken. Magrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Magrino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kalata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine draait met de bal, schiet en ... Meli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalata neemt de hoekschop. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronkini Imola 38%, Alessandria 62%.
Ronkini Imola - Alessandria 4:0