Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zrinjski-Mostar Torino F.C 1904
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Cenesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenesa passt de bal in één keer door. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Bidini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidini draait met de bal, schiet en ... Annibale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bidini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zrinjski-Mostar - Torino F.C 1904 1:0

22e minuut.
Nespolo onderschept slim de pass. Nespolo geeft de bal voor. Azzaro rent richting de bal. Azzaro haalt uit met een fantastische trap. Annibale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zrinjski-Mostar - Torino F.C 1904 2:0

24e minuut.
Banducci verovert de bal door een tackle van achteren. Banducci passt de bal in één keer door. Grisafi is nu in balbezit. Grisafi haalt uit met een fantastische trap. Bedin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zrinjski-Mostar - Torino F.C 1904 2:1

31e minuut.
Santos is nu in balbezit. Mottola onderschept slim de pass. Mottola probeert naar een medespeler te passen. Grisafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisafi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cortecci verovert de bal door een tackle van achteren. Bidini rent richting de bal. Cortecci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cortecci krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Landolfi geeft een lange en hoge pass. Iannello rent richting de bal. Iannello passt de bal met de wreef. Grisafi rent richting de bal. Grisafi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zrinjski-Mostar - Torino F.C 1904 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zrinjski-Mostar 57%, Torino F.C 1904 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zrinjski-Mostar - Torino F.C 1904 2:2

54e minuut.
Guicciardi met een snelle inworp. Cenesa geeft de bal voor. Azzaro is nu in balbezit. Azzaro draait met de bal, schiet en ... Annibale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zrinjski-Mostar - Torino F.C 1904 3:2

63e minuut.
Frigeni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colotorti komt het veld opgelopen. Lisi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Silla de bal. Grisafi is nu in balbezit. Grisafi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zrinjski-Mostar - Torino F.C 1904 3:3

70e minuut.
Dodera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mottola speelt de bal door. Iannello met een sublieme pass. Grisafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisafi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Azzaro de bal. Colotorti rent richting de bal. Colotorti passt de bal in één keer door. Nespolo rent richting de bal. Nespolo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Colotorti onderschept slim de pass. Colotorti passt de bal zonder na te denken. Grisafi is nu in balbezit. Grisafi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zrinjski-Mostar - Torino F.C 1904 3:4

84e minuut.
Berutti rent richting de bal. Berutti speelt de bal door. Bidini rent richting de bal. Bidini draait met de bal, schiet en ... Annibale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zrinjski-Mostar - Torino F.C 1904 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zrinjski-Mostar 47%, Torino F.C 1904 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zrinjski-Mostar - Torino F.C 1904 4:4