Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Geriana Giulianova FC
Normal Tactiek jdsjhi
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 22.8
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Venditti rent richting de bal. Venditti met een sublieme pass. Pulci geeft een lange en hoge pass. Stevan is nu in balbezit. Stevan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bonvegna verovert de bal door een tackle van achteren. Bonvegna speelt de bal door. Caiola is nu in balbezit. Caiola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Giulianova FC 1:0

38e minuut.
Bonvegna is nu in balbezit. Bonvegna met een sublieme pass. Saggini speelt de bal door. Stevan rent richting de bal. Stevan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Geriana 44%, Giulianova FC 56%.
AC Geriana - Giulianova FC 1:0

56e minuut.
Carnovali probeert naar een medespeler te passen. Piccin heeft problemen om de bal te vangen. Caiola rent richting de bal. Caiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Giulianova FC 2:0

76e minuut.
Barbosa controleert de bal met de borst. Olivetti verovert de bal door een tackle van achteren. Olivetti probeert naar een medespeler te passen. Stevan is nu in balbezit. Stevan schiet op doel. Ciacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Giulianova FC 2:1

79e minuut.
Olivetti probeert naar een medespeler te passen. Cara bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggini is nu in balbezit. Saggini haalt uit met een fantastische trap. Ciacia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Geriana - Giulianova FC 2:2

86e minuut.
Carnovali speelt de bal door. Mazzarelli is nu in balbezit. Olivetti begaat een overtreding. Olivetti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Geriana 53%, Giulianova FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Geriana - Giulianova FC 2:2