Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Oriago Invictus
Zatta1 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 22.6
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


29e minuut.
Amantea is nu in balbezit. Todoni rent richting de bal. Spinoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spinoso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Oriago 56%, Invictus 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Oriago - Invictus 0:0

47e minuut.
Belardetti is nu in balbezit. Imadino rent richting de bal. Belardetti onderschept slim de pass. Belardetti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sangervasio de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sangervasio probeert de bal aan de voet te houden. Cologni rent richting de bal. Cologni passt de bal met de wreef. Rusinek is nu in balbezit. Rusinek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tomassini passt de bal in één keer door. Rusinek is nu in balbezit. Rusinek passt de bal in één keer door. Cologni is nu in balbezit. Cologni schiet op doel. Agnello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De Pasquale passt de bal in één keer door. Tafani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini begaat een overtreding. Tomassini krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Todoni draait met de bal, schiet en ... Ardigooco heeft problemen om de bal te vangen. Todoni rent richting de bal. Todoni schiet op doel. Moroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oriago - Invictus 0:1

80e minuut.
Ardigooco met een sublieme pass. Cologni bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Retus zijn tegenspeler op de grond. Retus krijgt een gele kaart. Cologni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rusinek met een snel genomen vrije trap. Gonella heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Oriago 51%, Invictus 49%.
Real Oriago - Invictus 0:1