Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Zafferana Ciancio
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Zuccarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccarelli geeft de bal voor. Tamburo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburo haalt uit met een fantastische trap. Oddi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Zuccarelli rent richting de bal. Zuccarelli met een sublieme pass. Tamburo rent richting de bal. Tamburo schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Ercole verovert de bal door een tackle van achteren. Ercole geeft een hoge lob. Appugliese heeft problemen om de bal te vangen. Tamburo is nu in balbezit. Tamburo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zafferana - Ciancio 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Zafferana 44%, Ciancio 56%.
Real Zafferana - Ciancio 1:0

47e minuut.
Daar is Ercole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Arpizio is nu in balbezit. D`Arpizio passt de bal met de wreef. Rosia rent richting de bal. Rosia schiet op doel. Caldoro bokst de bal weg.

59e minuut.
Daar is Scolaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ercole is nu in balbezit. Ercole passt de bal zonder na te denken. Scolaris is nu in balbezit. Scolaris draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zafferana - Ciancio 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Zafferana 41%, Ciancio 59%.
Real Zafferana - Ciancio 2:0