Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brancaleone United Paneevino
Antistenybis Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 21
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Dong geeft een lange en hoge pass. Suardi kopt de bal weg. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Danesi is nu in balbezit. Suardi verovert de bal door een tackle van achteren. Suardi draait met de bal, schiet en ... Clarizia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pifferi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Panettiere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brancaleon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleon geeft de bal voor. Arcansano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcansano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Arcansano verovert de bal door een tackle van achteren. Arcansano geeft een hoge lob. Panettiere speelt de bal door. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cogoi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suardi geeft de bal voor. Daar is Chiara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Paneevino 1:0

11e minuut.
Calloni probeert naar een medespeler te passen. Arcansano is nu in balbezit. Arcansano speelt de bal door. Brancaleon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Paneevino 2:0

14e minuut.
Cogoi geeft een lange en hoge pass. Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara passt de bal met de wreef. Brancaleon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleon schiet op doel. Pifferi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cogoi speelt de bal door. Vernaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernaccia passt de bal zonder na te denken. Brancaleon is nu in balbezit. Brancaleon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Volpicella bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcansano verovert de bal door een tackle van achteren. Arcansano passt de bal in één keer door. Brancaleon is nu in balbezit. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Heinz rent richting de bal. Heinz geeft de bal voor. Clarizia controleert de bal met de borst. Brancaleon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleon draait met de bal, schiet en ... Pifferi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Paneevino 3:0

32e minuut.
Cogoi met de inworp. Suardi speelt de bal door. Vernaccia rent richting de bal. Vernaccia geeft de bal voor. Brancaleon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Paneevino 4:0

34e minuut.
Calloni passt de bal met de wreef. Arcansano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcansano speelt de bal door. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap. Pifferi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Paneevino 5:0

37e minuut.
Chiara passt de bal in één keer door. Brancaleon rent richting de bal. Panettiere is nu in balbezit. Brancaleon onderschept slim de pass. Brancaleon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Paneevino 6:0

38e minuut.
Volpicella speelt de bal door. Klungelig pakt Guadagni de bal. Brancaleon verovert de bal door een tackle van achteren. Brancaleon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Paneevino 7:0

41e minuut.
Arcansano rent richting de bal. Arcansano geeft de bal voor. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon schiet op doel. Daar is Clarizia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Paneevino 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 16%, Paneevino 84%.
Brancaleone United - Paneevino 8:0

48e minuut.
Danesi rent richting de bal. Vernaccia verovert de bal door een tackle van achteren. Vernaccia speelt de bal door. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Paneevino 9:0

49e minuut.
Inworp. Suardi met een snelle inworp. Vernaccia geeft een hoge lob. Chiara is nu in balbezit. Chiara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Vernaccia is nu in balbezit. Vernaccia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Panettiere de bal. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap. Pifferi bokst de bal weg.

54e minuut.
Calloni rent richting de bal. Suardi verovert de bal door een tackle van achteren. Vernaccia met een sublieme pass. Brancaleon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Paneevino 10:0

62e minuut.
Frigerio onderschept slim de pass. Frigerio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Panettiere de bal. Brancaleon is nu in balbezit. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Paneevino 11:0

62e minuut.
Volpicella speelt de bal door. Guadagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadagni passt de bal met de wreef. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon schiet op doel. Paal! Pifferi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Toldo probeert naar een medespeler te passen. Perasso is nu in balbezit. Vernaccia met een sublieme pass. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Heinz geeft een hoge lob. Toldo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brancaleon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleon schiet op doel. Pifferi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Paneevino 12:0

81e minuut.
Brancaleon passt de bal in één keer door. Chiara heeft problemen om de bal te vangen. Brancaleon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Arcansano heeft problemen om de bal te vangen. Arcansano geeft een hoge lob. Clarizia heeft problemen om de bal te vangen. Brancaleon is nu in balbezit. Brancaleon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Arcansano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcansano geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Perasso de bal onder controle te krijgen. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Danesi heeft problemen om de bal te vangen. Arcansano is nu in balbezit. Arcansano geeft de bal voor. Chiara rent richting de bal. Chiara geeft een hoge lob. Pifferi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 14%, Paneevino 86%.
Brancaleone United - Paneevino 12:0