Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muccacarolina Titanio Ossidato
Normal Tactiek Match Room
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
3 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.9 gemiddelde waardering 50.6
weak Schieten excellent
average Passen excellent
poor Verdedigen very good


2e minuut.
van de Kasteele passt de bal in één keer door. Šteta met een sublieme pass. Lezzo met een sublieme pass. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:1

3e minuut.
van de Kasteele passt de bal zonder na te denken. Daar is Astorino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratibarov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ratibarov krijgt een gele kaart. Astorino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šteta komt bij de bal en schiet. Guercilena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Deon controleert de bal met de borst. Rigamonti rent richting de bal. Deon onderschept slim de pass. van de Kasteele onderschept slim de pass. van de Kasteele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Natoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodi rent richting de bal. Prodi passt de bal zonder na te denken. Astorino rent richting de bal. Astorino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Marino passt de bal in één keer door. Prodi is nu in balbezit. Prodi probeert naar een medespeler te passen. Astorino is nu in balbezit. Astorino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Gaggioli geeft de bal voor. Lezzo is nu in balbezit. Lezzo probeert naar een medespeler te passen. Astorino is nu in balbezit. Astorino draait met de bal, schiet en ... Salvadeo bokst de bal weg. Guercilena kopt de bal weg. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Prodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele passt de bal met de wreef. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti schiet op doel. Salvadeo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
van de Kasteele passt de bal in één keer door. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti passt de bal in één keer door. Laczi geeft een hoge lob. Rigamonti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Laczi met de inworp. Ratibarov is nu in balbezit. Met opzet legt Rigamonti zijn tegenspeler op de grond. Rigamonti krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ratibarov raakt geblesseerd tijdens het duel. Casamassa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Finotto kopt de bal weg. Klungelig pakt Deon de bal. Astorino rent richting de bal. Astorino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Astorino rent richting de bal. Gaggioli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Astorino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Astorino kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:2

24e minuut.
Prodi geeft de bal voor. Klungelig pakt Guercilena de bal. Rigamonti met een sublieme pass. Astorino rent richting de bal. Astorino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
van de Kasteele is nu in balbezit. Ratibarov verovert de bal door een tackle van achteren. Ratibarov passt de bal zonder na te denken. Dossi rent richting de bal. Dossi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele passt de bal met de wreef. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti haalt uit met een fantastische trap. Salvadeo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodi met een sublieme pass. Astorino rent richting de bal. Astorino draait met de bal, schiet en ... Salvadeo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:3

34e minuut.
Deon is nu in balbezit. Lezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lezzo met een sublieme pass. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Dalicandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino passt de bal in één keer door. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti schiet op doel. Salvadeo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:4

37e minuut.
Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino passt de bal met de wreef. Rigamonti is nu in balbezit. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:5

42e minuut.
Inworp. Lezzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astorino rent richting de bal. Astorino schiet op doel. Salvadeo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:6

44e minuut.
Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo met een sublieme pass. Astorino rent richting de bal. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Prodi passt de bal met de wreef. Laczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laczi passt de bal zonder na te denken. Astorino is nu in balbezit. Astorino schiet op doel. Salvadeo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muccacarolina 90%, Titanio Ossidato 10%.
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:6

48e minuut.
Ratibarov is nu in balbezit. Laczi onderschept slim de pass. Laczi met een sublieme pass. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Prodi rent richting de bal. Prodi passt de bal zonder na te denken. van de Kasteele probeert naar een medespeler te passen. Daar is Astorino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astorino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti schiet op doel. Salvadeo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti geeft een hoge lob. Astorino rent richting de bal. Astorino draait met de bal, schiet en ... Salvadeo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:7

52e minuut.
Šteta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laczi is nu in balbezit. van de Kasteele rent richting de bal. Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Finotto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dossi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ratibarov passt de bal in één keer door. Lezzo rent richting de bal. Lezzo geeft de bal voor. Rigamonti springt en kopt de bal. Salvadeo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:8

59e minuut.
Laczi rent richting de bal. Laczi geeft een lange en hoge pass. Astorino is nu in balbezit. Astorino haalt uit met een fantastische trap. Salvadeo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:9

60e minuut.
Chiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino onderschept slim de pass. Deon is nu in balbezit. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele schiet op doel. Salvadeo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:10

63e minuut.
Deon heeft problemen om de bal te vangen. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele passt de bal zonder na te denken. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti schiet op doel. Salvadeo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:11

66e minuut.
Gaggioli trapt de bal weg van het doel. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezzo probeert naar een medespeler te passen. Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ratibarov geeft de bal voor. Inworp. Lezzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino geeft een lange en hoge pass. Paal! Rigamonti is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salvadeo trapt de bal weg. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rigamonti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:12

73e minuut.
Laczi met een sublieme pass. Guercilena is nu in balbezit. Astorino verovert de bal door een tackle van achteren. Astorino haalt uit met een fantastische trap. Salvadeo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:13

76e minuut.
Daar is Casamassa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laczi rent richting de bal. Laczi probeert naar een medespeler te passen. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:14

77e minuut.
Lezzo speelt de bal door. Šteta is nu in balbezit. Šteta passt de bal zonder na te denken. Astorino is nu in balbezit. Astorino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dalicandro neemt vlug de vrije trap. Lezzo rent richting de bal. Lezzo speelt de bal door. Daar is Astorino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astorino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lezzo met een snelle inworp. Deon rent richting de bal. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:15

88e minuut.
Daar is Astorino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele passt de bal zonder na te denken. Astorino rent richting de bal. Astorino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti haalt uit met een fantastische trap. Salvadeo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:16

89e minuut.
Daar is Laczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laczi probeert naar een medespeler te passen. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti draait met de bal, schiet en ... Salvadeo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muccacarolina 83%, Titanio Ossidato 17%.
muccacarolina - Titanio Ossidato 0:17