Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pavona team BLACKSHIRT
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Filidei geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tintori met de inworp. Bissaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bissaro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Claverio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berlangieri rent richting de bal. Sproviero verovert de bal door een tackle van achteren. Sproviero geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Daar is Trupo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bissaro rent richting de bal. Trupo is nu in balbezit. Bissaro onderschept slim de pass. Bissaro geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
pavona team - BLACKSHIRT 1:0

20e minuut.
Riguer met een sublieme pass. Mazzariello rent richting de bal. Mazzariello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pavona team - BLACKSHIRT 2:0

22e minuut.
Trupo onderschept slim de pass. Trupo speelt de bal door. Sproviero bereikt de bal nog maar net als eerste. Riguer is nu in balbezit. Riguer draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Claverio met een sublieme pass. Riguer is nu in balbezit. Berlangieri onderschept slim de pass. Sproviero rent richting de bal. Sproviero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pavona team 54%, BLACKSHIRT 46%.
pavona team - BLACKSHIRT 2:0

55e minuut.
Demo met een harde bal richting middenveld. Fanizza kopt de bal weg. Lanfranco is nu in balbezit. Bissaro verovert de bal door een tackle van achteren. Bissaro draait met de bal, schiet en ... Demo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Lanfranco onderschept slim de pass. Lanfranco geeft de bal voor. Berlangieri met een sublieme pass. Mazzariello is nu in balbezit. Mazzariello schiet op doel. Demo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pavona team 39%, BLACKSHIRT 61%.
pavona team - BLACKSHIRT 2:0