Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REGGINA1914 UNITED SAN COSTANZO
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 23
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Cuccio is nu in balbezit. Cuccio speelt de bal door. Capirci rent richting de bal. Daar is Calzolari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calzolari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cuccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pettinelli is nu in balbezit. Pettinelli passt de bal zonder na te denken. Cuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zamati is nu in balbezit. Pettinelli onderschept slim de pass. Calzolari rent richting de bal. Capirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Capirci draait met de bal, schiet en ... Pezzoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Catanzariti geeft een lange en hoge pass. De Lorenzis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alberizzi de bal onder controle te krijgen. Santangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santangelo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Calzolari speelt de bal door. Santangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santangelo speelt de bal door. Capirci rent richting de bal. Capirci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
REGGINA1914 - UNITED SAN COSTANZO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REGGINA1914 59%, UNITED SAN COSTANZO 41%.
REGGINA1914 - UNITED SAN COSTANZO 0:1

52e minuut.
Pettinelli rent richting de bal. Zamati rent richting de bal. Pettinelli onderschept slim de pass. Klungelig pakt Calzolari de bal. Calzolari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De Lorenzis passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Maccario de bal onder controle te krijgen. Santangelo speelt de bal door. Capirci rent richting de bal. Capirci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pezzoli speelt de bal door. Rusca kopt de bal weg. Daar is Dolfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calcaterra rent richting de bal. Calcaterra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REGGINA1914 - UNITED SAN COSTANZO 1:1

79e minuut.
Pettinelli probeert naar een medespeler te passen. De Lorenzis is nu in balbezit. De Lorenzis passt de bal met de wreef. Capirci rent richting de bal. Capirci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Alberizzi de bal. Calzolari bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzolari verovert de bal door een tackle van achteren. Calzolari haalt uit met een fantastische trap. Pezzoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
REGGINA1914 - UNITED SAN COSTANZO 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REGGINA1914 47%, UNITED SAN COSTANZO 53%.
REGGINA1914 - UNITED SAN COSTANZO 1:2