Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festajolo85 fc REGGINA1914
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Maccario probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Defilippis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maccario begaat een overtreding. Maccario krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Demasi heeft problemen om de bal te vangen. Alberizzi is nu in balbezit. Demasi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demasi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Alberizzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alberizzi met een snel genomen vrije trap. Bugiardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusca verovert de bal door een tackle van achteren. Rusca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Roda onderschept slim de pass. Roda geeft een hoge lob. Demasi rent richting de bal. Daar is Giannico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannico haalt uit met een fantastische trap. Pezzoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Festajolo85 fc - REGGINA1914 1:0

24e minuut.
Zamati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano onderschept slim de pass. Demasi is nu in balbezit. Demasi draait met de bal, schiet en ... Giannico krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Defilippis probeert naar een medespeler te passen. Giannico rent richting de bal. Catanzariti rent richting de bal. Giannico onderschept slim de pass. Giannico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festajolo85 fc 51%, REGGINA1914 49%.
Festajolo85 fc - REGGINA1914 1:0

85e minuut.
Defilippis probeert naar een medespeler te passen. Roda speelt de bal door. Demasi is nu in balbezit. Demasi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Festajolo85 fc - REGGINA1914 2:0

90e minuut.
Punzo is nu in balbezit. Punzo geeft de bal voor. Rusca krijgt zijn hoofd ertegen. Calcaterra is nu in balbezit. Calcaterra haalt uit met een fantastische trap. Nogaro bokst de bal weg. Cadeo heeft problemen om de bal te vangen. Bugiardo rent richting de bal. Calcaterra is nu in balbezit. Calcaterra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Festajolo85 fc - REGGINA1914 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festajolo85 fc 43%, REGGINA1914 57%.
Festajolo85 fc - REGGINA1914 2:1