Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SpartanKing corea70
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Rucina bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo onderschept slim de pass. Rucina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - corea70 0:1

12e minuut.
Bongiovanni rent richting de bal. Cascino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bongiovanni. Bongiovanni krijgt een gele kaart. Cascino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daniel met een snel genomen vrije trap. Caimi is nu in balbezit. Caimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - corea70 0:2

19e minuut.
Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo geeft een hoge lob. Galgaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgaro haalt uit met een fantastische trap. La Morgia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - corea70 1:2

25e minuut.
Vitalliano probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rucina neemt de hoekschop. Munafò is nu in balbezit. Munafò draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Galgaro is nu in balbezit. Monforte is nu in balbezit. Galgaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monforte bereikt de bal nog maar net als eerste. Monforte draait met de bal, schiet en ... La Morgia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Legname probeert naar een medespeler te passen. Baldassarre is nu in balbezit. Lenta maakt een afschuwelijke overtreding. Lenta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpartanKing 46%, corea70 54%.
SpartanKing - corea70 1:2

49e minuut.
Pascarella probeert naar een medespeler te passen. Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal in één keer door. Baldassarre is nu in balbezit. Baldassarre schiet op doel. De bal raakt de paal. La Morgia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Leo kopt de bal weg. Baldassarre rent richting de bal. Met opzet legt Pascarella zijn tegenspeler op de grond. Baldassarre raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baldassarre kan niet meer verder spelen. Africani komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bartocciniacci trapt de bal weg. Cascino kopt de bal weg. Caimi rent richting de bal. Caimi draait met de bal, schiet en ... Corat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - corea70 1:3

74e minuut.
Gambella passt de bal in één keer door. Piselli onderschept slim de pass. Galgaro rent richting de bal. Galgaro draait met de bal, schiet en ... La Morgia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Legname passt de bal in één keer door. Monforte rent richting de bal. Galgaro is nu in balbezit. Galgaro draait met de bal, schiet en ... Casale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bongiovanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiovanni passt de bal zonder na te denken. Monforte met een sublieme pass. Galgaro rent richting de bal. Galgaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Monforte passt de bal met de wreef. Africani bereikt de bal nog maar net als eerste. Africani probeert naar een medespeler te passen. Galgaro rent richting de bal. Galgaro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - corea70 2:3

89e minuut.
Attanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Attanasio geeft een lange en hoge pass. Galgaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Africani rent richting de bal. Africani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpartanKing 34%, corea70 66%.
SpartanKing - corea70 2:3