Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNITED SAN COSTANZO cbs milan
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 43.5
average Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Lixi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cuccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calzolari is nu in balbezit. Calzolari geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bochdalek met een sublieme pass. Grulski heeft problemen om de bal te vangen. Grulski passt de bal met de wreef. Mamlas heeft problemen om de bal te vangen. Mamlas haalt uit met een fantastische trap. Berisso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez met een sublieme pass. Mamlas rent richting de bal. Mamlas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cuccio passt de bal in één keer door. Calzolari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bochdalek. Bochdalek krijgt een gele kaart. Calzolari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alfani komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Švec rent richting de bal. Bochdalek rent richting de bal. Bochdalek met een sublieme pass. Daar is Mamlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamlas draait met de bal, schiet en ... Berisso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Cagneschi geeft de bal voor. Minello kopt de bal weg. Yankvtray rent richting de bal. Yankvtray geeft een hoge lob. Bochdalek krijgt zijn hoofd ertegen. Berisso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UNITED SAN COSTANZO - cbs milan 0:1

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Berisso niet meer kan verder spelen. Campisano komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Minello met de inworp. Yankvtray heeft problemen om de bal te vangen. Yankvtray geeft een lange en hoge pass. Torres Martinez maakt een snoekduik en kopt de bal. Campisano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bochdalek kopt de bal weg. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez passt de bal zonder na te denken. Mamlas is nu in balbezit. Mamlas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Grulski kopt de bal weg. Torres Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Torres Martinez passt de bal in één keer door. Mamlas rent richting de bal. Mamlas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNITED SAN COSTANZO - cbs milan 0:2

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Campisano niet meer kan verder spelen. Fiori komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Grulski rent richting de bal. Grulski passt de bal in één keer door. Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas haalt uit met een fantastische trap. Cagneschi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
UNITED SAN COSTANZO - cbs milan 0:3

35e minuut.
Minello is nu in balbezit. Minello geeft een hoge lob. Mamlas kopt de bal weg. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Yankvtray met een snelle inworp. Carrucci rent richting de bal. Mamlas verovert de bal door een tackle van achteren. Mamlas geeft een lange en hoge pass. Torres Martinez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNITED SAN COSTANZO - cbs milan 0:4

41e minuut.
Dolfo probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yankvtray neemt de hoekschop. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yankvtray rent richting de bal. Yankvtray probeert naar een medespeler te passen. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap. Fiori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNITED SAN COSTANZO - cbs milan 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNITED SAN COSTANZO 74%, cbs milan 26%.
UNITED SAN COSTANZO - cbs milan 0:5

46e minuut.
Grulski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Švec de bal onder controle te krijgen. Minello geeft een lange en hoge pass. Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Torres Martinez is nu in balbezit. Bochdalek rent richting de bal. Bochdalek probeert naar een medespeler te passen. Mamlas rent richting de bal. Mamlas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Grulski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dolfo de bal. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ... Fiori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNITED SAN COSTANZO - cbs milan 0:6

58e minuut.
Bochdalek probeert naar een medespeler te passen. Mamlas rent richting de bal. Mamlas passt de bal zonder na te denken. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Minello geeft een lange en hoge pass. Torres Martinez rent richting de bal. Mamlas rent richting de bal. Mamlas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNITED SAN COSTANZO - cbs milan 0:7

65e minuut.
Cagneschi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yankvtray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas geeft een hoge lob. Fiori bokst de bal weg. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNITED SAN COSTANZO - cbs milan 0:8

66e minuut.
Calzolari met een sublieme pass. Capirci rent richting de bal. Torres Martinez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Torres Martinez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Alfani geeft een lange en hoge pass. Gorzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz geeft een hoge lob. Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bochdalek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochdalek geeft een hoge lob. Daar is Cagneschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNITED SAN COSTANZO - cbs milan 0:9

90e minuut.
Daar is Bochdalek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Lorenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochdalek onderschept slim de pass. Bochdalek geeft een lange en hoge pass. Mamlas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNITED SAN COSTANZO - cbs milan 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNITED SAN COSTANZO 75%, cbs milan 25%.
UNITED SAN COSTANZO - cbs milan 0:10