Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defeteam Sporting Victoria
352 Tactiek Bagnoli
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 44.1
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Colmayer passt de bal met de wreef. Owen speelt de bal door. Unzueta met een sublieme pass. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap. Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Unzueta met een snelle inworp. Bibbò bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bibbò raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bibbò kan niet meer verder spelen. Balzano komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Kucab is nu in balbezit. Kucab passt de bal zonder na te denken. Terlecki rent richting de bal. Terlecki schiet op doel. Zambrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:1

23e minuut.
Balzano is nu in balbezit. Catarrinho speelt de bal door. Kucab probeert naar een medespeler te passen. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki schiet op doel. Zambrano bokst de bal weg.

24e minuut.
Unzueta is nu in balbezit. Unzueta geeft de bal voor. Terlecki rent richting de bal. Terlecki schiet op doel. Zambrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:2

25e minuut.
Balzano probeert naar een medespeler te passen. Terlecki rent richting de bal. Colmayer speelt de bal door. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen passt de bal in één keer door. Dezza heeft problemen om de bal te vangen. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki haalt uit met een fantastische trap. Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malgeri heeft problemen om de bal te vangen. Wood rent richting de bal. Colmayer maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Colmayer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Colmayer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zambrano met een harde bal richting middenveld. Unzueta kopt de bal weg. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Malgeri is nu in balbezit. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood probeert naar een medespeler te passen. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen geeft een hoge lob. Kucab kopt de bal weg. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pescetto de bal. Pescetto geeft de bal voor. Unzueta kopt de bal weg. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

38e minuut.
Pescetto is nu in balbezit. Terlecki onderschept slim de pass. Terlecki speelt de bal door. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:3

38e minuut.
Malgeri speelt de bal door. Klungelig pakt Missiaglia de bal. Catarrinho begaat een overtreding. Catarrinho krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pescetto is nu in balbezit. Terlecki onderschept slim de pass. Terlecki met een sublieme pass. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:4

41e minuut.
Balzano met een sublieme pass. Unzueta met een sublieme pass. Terlecki rent richting de bal. Terlecki haalt uit met een fantastische trap. Zambrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:5

42e minuut.
Kucab met de inworp. Wood speelt de bal door. Terlecki rent richting de bal. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:6

43e minuut.
Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucab geeft een lange en hoge pass. Owen met een sublieme pass. Klungelig pakt Catarrinho de bal. Catarrinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Catarrinho heeft problemen om de bal te vangen. Catarrinho draait met de bal, schiet en ... Zambrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defeteam 73%, Sporting Victoria 27%.
defeteam - Sporting Victoria 0:7

48e minuut.
Unzueta verovert de bal door een tackle van achteren. Unzueta met een sublieme pass. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki haalt uit met een fantastische trap. Zambrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:8

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meraviglia met een snelle inworp. Wood speelt de bal door. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki schiet op doel. Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Owen kopt de bal weg. Unzueta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dezza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Owen kopt de bal weg. Wood rent richting de bal. Wood passt de bal zonder na te denken. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Owen passt de bal in één keer door. Unzueta heeft problemen om de bal te vangen. Unzueta speelt de bal door. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kucab kopt de bal weg. Daar is Balzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owen probeert naar een medespeler te passen. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap. Zambrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zambrano speelt de bal door. Owen kopt de bal weg. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Owen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Della Giovampaola de bal. Kucab probeert naar een medespeler te passen. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Unzueta geeft een hoge lob. Dezza heeft problemen om de bal te vangen. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho schiet op doel. Zambrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:9

67e minuut.
Della Giovampaola is nu in balbezit. Kucab rent richting de bal. Kucab passt de bal in één keer door. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zambrano trapt de bal weg van het doel. Balzano heeft problemen om de bal te vangen. Unzueta speelt de bal door. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Unzueta zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Pescetto de bal. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Wood rent richting de bal. Meraviglia rent richting de bal. Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood geeft de bal voor. Catarrinho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:10

78e minuut.
Kántor is nu in balbezit. Kántor geeft de bal voor. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki haalt uit met een fantastische trap. Zambrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:11

83e minuut.
Balzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho onderschept slim de pass. Catarrinho schiet op doel. Dezza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zambrano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:12

85e minuut.
Unzueta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pescetto de bal. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki draait met de bal, schiet en ... Zambrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:13

87e minuut.
Unzueta passt de bal in één keer door. Friend rent richting de bal. Friend geeft een hoge lob. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:14

89e minuut.
Vedelago passt de bal in één keer door. Landriscina rent richting de bal. Catarrinho verovert de bal door een tackle van achteren. Catarrinho schiet op doel. Zambrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defeteam - Sporting Victoria 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defeteam 81%, Sporting Victoria 19%.
defeteam - Sporting Victoria 0:15