Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realdobaglio Juventus F.C.
433 Tactiek New
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 47.5
matig Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pistocchio probeert naar een medespeler te passen. Krajíc rent richting de bal. Nicotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajíc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajíc haalt uit met een fantastische trap. Calatro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Nicotra kopt de bal weg. Pistocchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistocchio probeert naar een medespeler te passen. Remiś rent richting de bal. Remiś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krajíc is nu in balbezit. Krajíc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Calatro trapt de bal weg. Chanowski kopt de bal weg. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Remiś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chanowski is nu in balbezit. Chanowski geeft een lange en hoge pass. Remiś is nu in balbezit. Storelli rent richting de bal. Storelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Pistocchio onderschept slim de pass. Pistocchio probeert naar een medespeler te passen. Storelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Storelli draait met de bal, schiet en ... Nicotra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Remiś neemt de hoekschop. Pistocchio kopt de bal weg. Rucchin heeft problemen om de bal te vangen. Storelli is nu in balbezit. Storelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:1

18e minuut.
Jaramillo met een sublieme pass. Storelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Storelli met een sublieme pass. Remiś is nu in balbezit. Remiś schiet op doel. Calatro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Jaramillo speelt de bal door. Remiś is nu in balbezit. Daar is Storelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bolignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistocchio onderschept slim de pass. Pistocchio speelt de bal door. Remiś is nu in balbezit. Remiś haalt uit met een fantastische trap. Calatro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Remiś haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nuschese de bal onder controle te krijgen. Storelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Remiś neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Calatro trapt de bal weg. Pistocchio kan de bal niet met de borst controleren. Pistocchio speelt de bal door. Storelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Storelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:2

31e minuut.
Ricetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Remiś is nu in balbezit. Remiś passt de bal in één keer door. Storelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Storelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Nuschese geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bolignano de bal. Pistocchio probeert naar een medespeler te passen. Storelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Storelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:3

37e minuut.
Krajíc rent richting de bal. Krajíc passt de bal in één keer door. Storelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Remiś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:4

38e minuut.
Calcerano probeert naar een medespeler te passen. Scandiani is nu in balbezit. Remiś verovert de bal door een tackle van achteren. Remiś schiet op doel. Calatro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Pistocchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistocchio passt de bal zonder na te denken. Storelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Storelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Krajíc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajíc met een sublieme pass. Storelli is nu in balbezit. Storelli haalt uit met een fantastische trap. Calatro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realdobaglio 76%, Juventus F.C. 24%.
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:5

46e minuut.
Remiś is nu in balbezit. Calcerano bereikt de bal nog maar net als eerste. Storelli onderschept slim de pass. Remiś rent richting de bal. Remiś haalt uit met een fantastische trap. Calatro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krajíc is nu in balbezit. Krajíc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:6

49e minuut.
Jaramillo onderschept slim de pass. Pistocchio met een sublieme pass. Krajíc rent richting de bal. Krajíc schiet op doel. Calatro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rucchin verovert de bal door een tackle van achteren. Pistocchio onderschept slim de pass. Pistocchio passt de bal zonder na te denken. Remiś is nu in balbezit. Remiś haalt uit met een fantastische trap. Calatro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Storelli is nu in balbezit. Storelli draait met de bal, schiet en ... Calatro bokst de bal weg. Nicotra heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:7

52e minuut.
Nicotra geeft de bal voor. Bolignano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pistocchio speelt de bal door. Remiś rent richting de bal. Remiś haalt uit met een fantastische trap. Calatro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krajíc bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajíc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:8

59e minuut.
Jaramillo geeft de bal voor. Krajíc is nu in balbezit. Krajíc passt de bal zonder na te denken. Remiś rent richting de bal. Remiś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:9

67e minuut.
Chanowski passt de bal met de wreef. Remiś rent richting de bal. Remiś passt de bal zonder na te denken. Storelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Storelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Nicotra met de inworp. Krajíc bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajíc met een sublieme pass. Daar is Storelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Jaramillo heeft problemen om de bal te vangen. Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Chanowski speelt de bal door. Storelli is nu in balbezit. Storelli schiet op doel. Calatro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:10

78e minuut.
Ďurica geeft de bal voor. Reineri geeft een hoge lob. Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Storelli is nu in balbezit. Storelli haalt uit met een fantastische trap. Calatro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Storelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Storelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:11

80e minuut.
Remiś rent richting de bal. Remiś geeft de bal voor. Krajíc is nu in balbezit. Krajíc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:12

86e minuut.
Inworp. Grispan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuschese controleert de bal met de borst. Remiś rent richting de bal. Remiś schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Krajíc is nu in balbezit. Krajíc passt de bal met de wreef. Storelli controleert de bal met de borst. Storelli draait met de bal, schiet en ... Calatro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realdobaglio 85%, Juventus F.C. 15%.
Realdobaglio - Juventus F.C. 0:13