Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defeteam Real Monforte
352 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Bibbò geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orioli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catelli heeft problemen om de bal te vangen. Catelli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bibbò bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibbò geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gazzolo de bal onder controle te krijgen. Missiaglia rent richting de bal. Missiaglia draait met de bal, schiet en ... Vaghetti bokst de bal weg.

26e minuut.
Colmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Catelli verovert de bal door een tackle van achteren. Catelli met een sublieme pass. Negro is nu in balbezit. Negro haalt uit met een fantastische trap. Zambrano bokst de bal weg.

43e minuut.
Bibbò bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibbò geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Baccino de bal onder controle te krijgen. Missiaglia is nu in balbezit. Missiaglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Malgeri de bal. Milano met een sublieme pass. Missiaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Meraviglia rent richting de bal. Meraviglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defeteam 61%, Real Monforte 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
defeteam - Real Monforte 0:0

54e minuut.
Meraviglia onderschept slim de pass. Milano bereikt de bal nog maar net als eerste. Milano passt de bal in één keer door. Catelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Catelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Catelli verovert de bal door een tackle van achteren. Catelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Landriscina de bal. Negro is nu in balbezit. Negro draait met de bal, schiet en ... Zambrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Klungelig pakt Missiaglia de bal. Missiaglia geeft de bal voor. Ragusini bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Giovampaola onderschept slim de pass. Della Giovampaola schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Dezza geeft de bal voor. Inworp. Orioli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catelli heeft problemen om de bal te vangen. Catelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pescetto rent richting de bal. Pescetto geeft een lange en hoge pass. Missiaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Missiaglia de bal. Missiaglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defeteam 50%, Real Monforte 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
defeteam - Real Monforte 0:0