Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cicciano spinacity
433 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Burali rent richting de bal. Cognar verovert de bal door een tackle van achteren. Cognar probeert naar een medespeler te passen. Polla bereikt de bal nog maar net als eerste. Polla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicciano - spinacity 1:0

18e minuut.
Capellis met de inworp. Amelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelli passt de bal met de wreef. Zepponi rent richting de bal. Zepponi draait met de bal, schiet en ... Pezzo bokst de bal weg.

24e minuut.
Maranzano geeft de bal voor. Klungelig pakt Polla de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burali. Burali krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Zepponi passt de bal met de wreef. Pezzo speelt de bal door. Gusola geeft een lange en hoge pass. Polla is nu in balbezit. Polla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicciano - spinacity 2:0

34e minuut.
Argentieri met de inworp. Amelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gusola. Amelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mostacchi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Argentieri de bal onder controle te krijgen. Zepponi rent richting de bal. Venditto maakt een afschuwelijke overtreding. Venditto krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Scapino is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Quer ... Strafschop! Scapino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rebola legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pezzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicciano - spinacity 2:1

37e minuut.
Klungelig pakt Zepponi de bal. Zepponi geeft een lange en hoge pass. Scapino rent richting de bal. Scapino schiet op doel. Pezzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cicciano - spinacity 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cicciano 73%, spinacity 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cicciano - spinacity 2:2

46e minuut.
Burali geeft een lange en hoge pass. Bellida bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellida geeft een lange en hoge pass. Zepponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepponi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Giugliano kopt de bal weg. Rebola probeert de bal aan de voet te houden. Fessia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fessia schiet op doel. Notarpietro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicciano - spinacity 3:2

54e minuut.
Klungelig pakt Gusola de bal. Amelli rent richting de bal. Amelli met een sublieme pass. Zepponi heeft problemen om de bal te vangen. Zepponi schiet op doel. Pezzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Rebola is nu in balbezit. Rebola geeft de bal voor. Klungelig pakt Fessia de bal. Polla rent richting de bal. Polla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fessia geeft een hoge lob. Lichelli is nu in balbezit. Lichelli geeft een lange en hoge pass. Scapino bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cicciano - spinacity 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cicciano 56%, spinacity 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cicciano - spinacity 3:3