Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Mandinese Masseria 91
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Amati trapt de bal weg van het doel. Fabbiani kopt de bal weg. Bergamino controleert de bal met de borst. Grioni verovert de bal door een tackle van achteren. Grioni draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Fabbiani heeft problemen om de bal te vangen. Paone is nu in balbezit. Paone met een sublieme pass. Baldani is nu in balbezit. Baldani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cillerai onderschept slim de pass. Cillerai probeert naar een medespeler te passen. Marenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldani verovert de bal door een tackle van achteren. Baldani schiet op doel. Bilisari bokst de bal weg. Lentino speelt de bal door. Alessi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Culvan probeert naar een medespeler te passen. Baldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Mandinese - Masseria 91 1:0

36e minuut.
Culvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Culvan met een sublieme pass. Baldani rent richting de bal. Baldani schiet op doel. Bilisari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Mandinese - Masseria 91 2:0

40e minuut.
Asinari kopt de bal weg. Ugoni is nu in balbezit. Grioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grioni schiet op doel. Soggiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Mandinese 44%, Masseria 91 56%.
A.C. Mandinese - Masseria 91 2:0

50e minuut.
Fusti speelt de bal door. Coronato rent richting de bal. Coronato passt de bal zonder na te denken. Baldani is nu in balbezit. Baldani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Mandinese - Masseria 91 3:0

59e minuut.
Daar is Ugoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Descalzo rent richting de bal. Ugoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ugoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Mandinese - Masseria 91 3:1

61e minuut.
Fusti is nu in balbezit. Grioni verovert de bal door een tackle van achteren. Ugoni is nu in balbezit. Grioni rent richting de bal. Grioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Mandinese - Masseria 91 3:2

64e minuut.
Marenghi verovert de bal door een tackle van achteren. Paone verovert de bal door een tackle van achteren. Fabbiani onderschept slim de pass. Baldani rent richting de bal. Baldani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Paone rent richting de bal. Marenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coronato. Coronato krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bilisari trapt de bal weg van het doel. Grioni kopt de bal weg. Descalzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ugoni rent richting de bal. Ugoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pagnoni met een snelle inworp. Asinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bergamino zijn tegenspeler op de grond. Bergamino krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Amati is nu in balbezit. Grioni onderschept slim de pass. Ugoni rent richting de bal. Grioni is nu in balbezit. Grioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Soggiu met een harde bal richting middenveld. Paone rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fabbiani. Fabbiani krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Ugoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti passt de bal zonder na te denken. Biffino is nu in balbezit. Biffino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Mandinese 42%, Masseria 91 58%.
A.C. Mandinese - Masseria 91 3:2