Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZIZ SP The Foxes
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 27.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Vanzetto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ardizio. Vanzetto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vanzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto draait met de bal, schiet en ... Giacco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZIZ SP - The Foxes 1:0

20e minuut.
Prisciandaro passt de bal met de wreef. Ruffon speelt de bal door. Vanzetto is nu in balbezit. Vanzetto schiet op doel. Giacco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZIZ SP - The Foxes 2:0

43e minuut.
Sfogliarini passt de bal in één keer door. Bondioli rent richting de bal. Lettiero maakt een afschuwelijke overtreding. Lettiero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZIZ SP 54%, The Foxes 46%.
AZIZ SP - The Foxes 2:0

48e minuut.
Ardizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisciandaro onderschept slim de pass. Prisciandaro probeert naar een medespeler te passen. Vanzetto rent richting de bal. Vanzetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZIZ SP - The Foxes 3:0

52e minuut.
Barberi kan de bal niet met de borst controleren. Barberi passt de bal in één keer door. Torassa met een sublieme pass. Bottega is nu in balbezit. Bottega haalt uit met een fantastische trap. Franceschini bokst de bal weg.

60e minuut.
Bausani onderschept slim de pass. Bausani probeert naar een medespeler te passen. Sfogliarini geeft een hoge lob. Ruffon is nu in balbezit. Ruffon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Naso probeert de bal aan de voet te houden. Torassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Torassa met een sublieme pass. Klungelig pakt Barberi de bal. Barberi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ardizio onderschept slim de pass. Torassa is nu in balbezit. Naso bereikt de bal nog maar net als eerste. Torassa verovert de bal door een tackle van achteren. Torassa geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AZIZ SP - The Foxes 3:1

90e minuut.
Bausani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castelletti de bal. Bausani geeft een hoge lob. Bottega bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZIZ SP - The Foxes 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZIZ SP 50%, The Foxes 50%.
AZIZ SP - The Foxes 3:2