Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Catanista Giudors
Andrea Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 20.2
uitstekend Schieten slecht
solide Passen matig
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Pechner speelt de bal door. Agu is nu in balbezit. Agu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ferrazza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Giudors 1:0

10e minuut.
Dandelot speelt de bal door. Elía bereikt de bal nog maar net als eerste. Elía probeert naar een medespeler te passen. Payno rent richting de bal. Payno haalt uit met een fantastische trap. Pautassi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Giudors 2:0

18e minuut.
Dandelot verovert de bal door een tackle van achteren. Dandelot passt de bal met de wreef. Payno bereikt de bal nog maar net als eerste. Payno draait met de bal, schiet en ... Pautassi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Giudors 3:0

19e minuut.
Elía speelt de bal door. Agu rent richting de bal. Agu passt de bal zonder na te denken. Payno bereikt de bal nog maar net als eerste. Payno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rucina speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laamers met een snelle inworp. Elía geeft een hoge lob. Payno springt en kopt de bal. Pautassi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Klungelig pakt Lavara de bal. Pechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechner passt de bal zonder na te denken. Payno bereikt de bal nog maar net als eerste. Payno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Leopizzi rent richting de bal. Dandelot is nu in balbezit. Dandelot speelt de bal door. Payno is nu in balbezit. Payno schiet op doel. Pautassi bokst de bal weg. Klungelig pakt Callegaro de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Pechner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechner geeft de bal voor. Daar is Callegaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Giudors 4:0

31e minuut.
Leopizzi speelt de bal door. Klungelig pakt Violini de bal. Agu onderschept slim de pass. Agu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Payno onderschept slim de pass. Buccianti is nu in balbezit. Payno onderschept slim de pass. Agu rent richting de bal. Agu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Giudors 5:0

39e minuut.
Lavara heeft problemen om de bal te vangen. Pechner rent richting de bal. Pechner passt de bal in één keer door. Payno is nu in balbezit. Payno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Giudors 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Catanista 33%, Giudors 67%.
FC Catanista - Giudors 6:0

48e minuut.
Payno speelt de bal door. Pechner rent richting de bal. Pechner probeert naar een medespeler te passen. Payno is nu in balbezit. Payno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dandelot is nu in balbezit. Dandelot passt de bal zonder na te denken. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechner rent richting de bal. Pechner geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Agu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferrazza de bal. Payno is nu in balbezit. Payno haalt uit met een fantastische trap. Pautassi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Giudors 7:0

58e minuut.
Lavara heeft problemen om de bal te vangen. Payno is nu in balbezit. Payno passt de bal in één keer door. Agu is nu in balbezit. Agu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Agu rent richting de bal. Ferrazza is nu in balbezit. Agu onderschept slim de pass. Agu draait met de bal, schiet en ... Pautassi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Giudors 8:0

60e minuut.
Allighieri speelt de bal door. Violini is nu in balbezit. Violini passt de bal met de wreef. Leopizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopizzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Agu kopt de bal weg. Ferrazza is nu in balbezit. Payno onderschept slim de pass. Payno schiet op doel. Agu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Ferrazza de bal. Agu is nu in balbezit. Agu passt de bal zonder na te denken. Payno is nu in balbezit. Payno schiet op doel. Pautassi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Giudors 9:0

72e minuut.
Laamers passt de bal in één keer door. Elía probeert naar een medespeler te passen. Payno rent richting de bal. Agu rent richting de bal. Agu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hạnh geeft de bal voor. Pechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechner passt de bal met de wreef. Payno bereikt de bal nog maar net als eerste. Payno geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - Giudors 10:0

82e minuut.
Buccianti rent richting de bal. Elía geeft een lange en hoge pass. Agu rent richting de bal. Payno bereikt de bal nog maar net als eerste. Payno haalt uit met een fantastische trap. Pautassi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Elía rent richting de bal. Elía passt de bal met de wreef. Payno is nu in balbezit. Agu is nu in balbezit. Agu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Catanista 30%, Giudors 70%.
FC Catanista - Giudors 10:0