Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giudors Saturnana
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Campomaggio rent richting de bal. Rucina is nu in balbezit. Rucina geeft een lange en hoge pass. Leopizzi rent richting de bal. Leopizzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Succu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannantuono onderschept slim de pass. Iannantuono geeft de bal voor. Corrada is nu in balbezit. Corrada draait met de bal, schiet en ... Pautassi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corrada rent richting de bal. Corrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Iannantuono is nu in balbezit. Succu onderschept slim de pass. Succu speelt de bal door. Daar is Violini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Rucina is nu in balbezit. Rucina geeft een hoge lob. Violini kopt de bal weg. Leopizzi is nu in balbezit. Leopizzi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Leopizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Violini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maggio krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio geeft een hoge lob. Lavara probeert naar een medespeler te passen. Corrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrada haalt uit met een fantastische trap. Pautassi bokst de bal weg.

33e minuut.
Iannantuono geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferrazza de bal. Cuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccio haalt uit met een fantastische trap. Pautassi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giudors - Saturnana 0:1

44e minuut.
Maggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucina geeft een hoge lob. Leopizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopizzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giudors 46%, Saturnana 54%.
Giudors - Saturnana 0:1

50e minuut.
Campomaggio met een sublieme pass. Dall`Era bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Era speelt de bal door. Cuccio rent richting de bal. Cuccio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferrazza kopt de bal weg. Oddi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Desideri bereikt de bal nog maar net als eerste. Desideri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Buccianti probeert naar een medespeler te passen. Leopizzi is nu in balbezit. Maggio rent richting de bal. Leopizzi onderschept slim de pass. Leopizzi haalt uit met een fantastische trap. Pugni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giudors - Saturnana 1:1

79e minuut.
Buccianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannantuono is nu in balbezit. Buccianti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buccianti krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Nocchi geeft een hoge lob. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio passt de bal zonder na te denken. Corrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giudors 55%, Saturnana 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Giudors - Saturnana 1:1