Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cos Angeles United F.C.VENOM
Normal Tactiek merligata 1.3
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 10
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Liberato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amicarelli is nu in balbezit. Liberato begaat een overtreding. Liberato krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Iannicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barello. Iannicelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sobatti komt bij de bal en schiet. Melchiorri probeert de bal met de borst te controleren. Melchior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mesto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pitri de bal. Scatigna is nu in balbezit. Pitri onderschept slim de pass. Pitri geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Guicciardini probeert naar een medespeler te passen. Pitri rent richting de bal. Pitri probeert naar een medespeler te passen. Bonacorsi is nu in balbezit. Bonacorsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cos Angeles United - F.C.VENOM 0:1

28e minuut.
Ascolano is nu in balbezit. Bonacorsi rent richting de bal. Ascolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascolano schiet op doel. Riboni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cos Angeles United - F.C.VENOM 0:2

30e minuut.
Azzario probeert de bal aan de voet te houden. Iannicelli rent richting de bal. Mesto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mesto krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Klungelig pakt Amicarelli de bal. Bonacorsi is nu in balbezit. Bonacorsi passt de bal met de wreef. Ascolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascolano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cos Angeles United 60%, F.C.VENOM 40%.
Cos Angeles United - F.C.VENOM 0:2

46e minuut.
Iannicelli passt de bal met de wreef. Tiranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mesto. Mesto krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Scatigna is nu in balbezit. Bonacorsi onderschept slim de pass. Bonacorsi met een sublieme pass. Ascolano is nu in balbezit. Ascolano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sobatti rent richting de bal. Pitri verovert de bal door een tackle van achteren. Pitri passt de bal zonder na te denken. Bonacorsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacorsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Azzario geeft de bal voor. Scatigna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azzario. Azzario krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Locorotondo onderschept slim de pass. Locorotondo passt de bal zonder na te denken. Ascolano rent richting de bal. Ascolano draait met de bal, schiet en ... Riboni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cos Angeles United - F.C.VENOM 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cos Angeles United 52%, F.C.VENOM 48%.
Cos Angeles United - F.C.VENOM 0:3