Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Friccicore San Giuliano Village
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
Goglia met een sublieme pass. Caliano rent richting de bal. Politi is nu in balbezit. Caliano onderschept slim de pass. Caliano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pellizzon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cresci met de inworp. Spallazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spallazzo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pasquali geeft de bal voor. Bugna kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Caliano de bal onder controle te krijgen. Zolfanelli rent richting de bal. Zolfanelli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pirella probeert naar een medespeler te passen. Bugna is nu in balbezit. Bugna met een sublieme pass. Caliano is nu in balbezit. Caliano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pirella is nu in balbezit. Poggi rent richting de bal. Poggi speelt de bal door. Falzetti Giusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzetti Giusti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Friccicore - San Giuliano Village 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friccicore 38%, San Giuliano Village 62%.
Friccicore - San Giuliano Village 1:0

64e minuut.
Cacciari met een harde bal richting middenveld. Bugna kopt de bal weg. Caliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pirella met een sublieme pass. Foschi is nu in balbezit. Goglia begaat een overtreding. Goglia krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Daar is Pirella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spallazzo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirella. Spallazzo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Spallazzo kan niet meer verder spelen. Tammaro komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bugna probeert de bal met de borst te controleren. Bugna geeft de bal voor. Politi probeert de bal aan de voet te houden. Caliano rent richting de bal. Caliano draait met de bal, schiet en ... Carnovale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Friccicore - San Giuliano Village 1:1

82e minuut.
Tammaro rent richting de bal. Tammaro passt de bal zonder na te denken. Goglia rent richting de bal. Goglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Friccicore - San Giuliano Village 1:2

89e minuut.
Bugno speelt de bal door. Goglia is nu in balbezit. Goglia speelt de bal door. Caliano is nu in balbezit. Caliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friccicore 61%, San Giuliano Village 39%.
Friccicore - San Giuliano Village 1:2