Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SsLazio Augusta Taurinorum
442 Tactiek 343
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten very good
poor Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Vak met een sublieme pass. Cudos is nu in balbezit. Giannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Matteotti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos draait met de bal, schiet en ... Brini bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Long zal de hoekschop nemen. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro schiet op doel. Brini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Covioli passt de bal met de wreef. Palombo rent richting de bal. Barreiro onderschept slim de pass. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Balanzone geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulca met de inworp. Cudos rent richting de bal. Cudos geeft een hoge lob. Brini bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palombo is nu in balbezit. Vak onderschept slim de pass. Vak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vignato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignato passt de bal in één keer door. Barreiro heeft problemen om de bal te vangen. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szulca passt de bal zonder na te denken. Cudos rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szulca zal de hoekschop nemen. Barreiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Brini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brini met een harde bal richting middenveld. Vignato kopt de bal weg. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Long rent richting de bal. Long passt de bal met de wreef. Cudos is nu in balbezit. Cudos draait met de bal, schiet en ... Brini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SsLazio - Augusta Taurinorum 0:1

34e minuut.
Barreiro rent richting de bal. Barreiro met een sublieme pass. Cudos rent richting de bal. Cudos haalt uit met een fantastische trap. Balanzone probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szulca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barreiro heeft problemen om de bal te vangen. Barreiro schiet op doel. Balanzone probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Giannoni rent richting de bal. Russi probeert naar een medespeler te passen. Szulca met een sublieme pass. Vak is nu in balbezit. Vak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Marsetti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulca met een snelle inworp. Cudos rent richting de bal. Cudos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Matteotti geeft de bal voor. Inworp. Duchêne met de inworp. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SsLazio 76%, Augusta Taurinorum 24%.
SsLazio - Augusta Taurinorum 0:1

50e minuut.
Vak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos is nu in balbezit. Barreiro is nu in balbezit. Cudos rent richting de bal. Cudos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Brini trapt de bal weg. Covioli rent richting de bal. Covioli geeft een hoge lob. Cudos probeert de bal met de borst te controleren. Cudos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Marsetti is nu in balbezit. Cudos verovert de bal door een tackle van achteren. Cudos speelt de bal door. Barreiro rent richting de bal. Barreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SsLazio - Augusta Taurinorum 0:2

58e minuut.
Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Matteotti verovert de bal door een tackle van achteren. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SsLazio - Augusta Taurinorum 0:3

61e minuut.
Vak passt de bal zonder na te denken. Cudos is nu in balbezit. Cudos passt de bal zonder na te denken. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Piga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca verovert de bal door een tackle van achteren. Szulca geeft de bal voor. Vak rent richting de bal. Vak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SsLazio - Augusta Taurinorum 0:4

65e minuut.
Borrelli geeft de bal voor. Duchêne rent richting de bal. Duchêne geeft een lange en hoge pass. Giannoni kopt de bal weg. Daar is Van Moer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yekmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Palombo is nu in balbezit. Long onderschept slim de pass. Long probeert naar een medespeler te passen. Cudos rent richting de bal. Cudos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Vignato heeft problemen om de bal te vangen. Vignato probeert naar een medespeler te passen. Vak speelt de bal door. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vak passt de bal in één keer door. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro passt de bal zonder na te denken. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SsLazio - Augusta Taurinorum 0:5

79e minuut.
Borrelli passt de bal in één keer door. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos geeft een hoge lob. Paielli heeft problemen om de bal te vangen. Szulca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vignato probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cudos de bal. Cudos speelt de bal door. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro schiet op doel. Brini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SsLazio 59%, Augusta Taurinorum 41%.
SsLazio - Augusta Taurinorum 0:5