Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Pedro i kamaleonti
Normal Tactiek 523
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 39.6
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Krol geeft een hoge lob. Grassadonia kan de bal niet met de borst controleren. Planck is nu in balbezit. Planck haalt uit met een fantastische trap. Caravaglios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:1

3e minuut.
Roncade heeft problemen om de bal te vangen. Planck rent richting de bal. Planck passt de bal met de wreef. Grochal rent richting de bal. Grochal geeft een lange en hoge pass. Caravaglios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doganis met de inworp. Wężyk is nu in balbezit. Wężyk met een sublieme pass. Vasyliv geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:2

21e minuut.
Carbone passt de bal zonder na te denken. Roncade rent richting de bal. Roncade passt de bal met de wreef. Perotti rent richting de bal. Perotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Değirmencioğlu trapt de bal weg van het doel. Daar is Carbone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krekel probeert naar een medespeler te passen. Planck is nu in balbezit. Planck draait met de bal, schiet en ... Caravaglios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Krekel rent richting de bal. Krekel passt de bal in één keer door. Planck is nu in balbezit. Planck haalt uit met een fantastische trap. Caravaglios werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Grochal is nu in balbezit. Grochal met een sublieme pass. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Krekel onderschept slim de pass. Krekel geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:3

28e minuut.
Bellitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis onderschept slim de pass. Doganis speelt de bal door. Planck is nu in balbezit. Planck schiet op doel. Caravaglios bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:4

38e minuut.
Vasyliv speelt de bal door. Grochal is nu in balbezit. Grochal met een sublieme pass. Planck rent richting de bal. Planck schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Roncade rent richting de bal. Krekel onderschept slim de pass. Krekel probeert naar een medespeler te passen. Planck rent richting de bal. Planck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Tikka kopt de bal weg. Klungelig pakt Planck de bal. Carbone rent richting de bal. Planck onderschept slim de pass. Planck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Krekel verovert de bal door een tackle van achteren. Krekel met een sublieme pass. Planck is nu in balbezit. Planck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:5

44e minuut.
Planck kopt de bal weg. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Planck de bal. Planck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Pedro 81%, i kamaleonti 19%.
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:5

46e minuut.
Grochal kopt de bal weg. Planck rent richting de bal. Grassadonia bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck onderschept slim de pass. Planck draait met de bal, schiet en ... Caravaglios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:6

51e minuut.
Vasyliv passt de bal met de wreef. Grochal is nu in balbezit. Grochal geeft een lange en hoge pass. Planck rent richting de bal. Ricci verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Roncade is nu in balbezit. Vasyliv onderschept slim de pass. Vasyliv speelt de bal door. Planck is nu in balbezit. Planck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Caravaglios trapt de bal weg van het doel. Krekel kopt de bal weg. Daar is Planck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Planck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doganis passt de bal met de wreef. Krekel met een sublieme pass. Vasyliv rent richting de bal. Vasyliv geeft de bal voor. Planck rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wężyk geeft een hoge lob. Grochal met een sublieme pass. Klungelig pakt Planck de bal. Planck draait met de bal, schiet en ... Caravaglios probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Figone is nu in balbezit. Vasyliv verovert de bal door een tackle van achteren. Vasyliv met een sublieme pass. Planck rent richting de bal. Planck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:7

69e minuut.
Marek verovert de bal door een tackle van achteren. Vasyliv is nu in balbezit. Vasyliv speelt de bal door. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck haalt uit met een fantastische trap. Caravaglios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wężyk rent richting de bal. Wężyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Caravaglios probeert naar een medespeler te passen. Marek kopt de bal weg. Daar is Cutolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vasyliv is nu in balbezit. Vasyliv passt de bal in één keer door. Ricci is nu in balbezit. Planck verovert de bal door een tackle van achteren. Planck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:8

75e minuut.
Roncade speelt de bal door. Klungelig pakt Perotti de bal. Wężyk onderschept slim de pass. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:9

76e minuut.
Roncade bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncade passt de bal zonder na te denken. Ricci is nu in balbezit. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck schiet op doel. Caravaglios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Planck is nu in balbezit. Planck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:10

78e minuut.
Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tikka geeft een lange en hoge pass. Grochal kopt de bal weg. Planck heeft problemen om de bal te vangen. Planck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Caravaglios trapt de bal weg. Vasyliv kopt de bal weg. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężyk is nu in balbezit. Wężyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Planck is nu in balbezit. Planck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:11

82e minuut.
Vasyliv probeert naar een medespeler te passen. Krekel heeft problemen om de bal te vangen. Krekel met een sublieme pass. Planck rent richting de bal. Planck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:12

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Grassadonia de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Planck controleert de bal met de borst. Planck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:13

87e minuut.
Caravaglios trapt de bal weg. Vasyliv kopt de bal weg. Klungelig pakt Grochal de bal. Planck rent richting de bal. Planck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Pedro 82%, i kamaleonti 18%.
Dynamo Pedro - i kamaleonti 0:13