Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CATENACCIO27 Rifredi FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Scafandro speelt de bal door. Borghero is nu in balbezit. Borghero passt de bal in één keer door. Taddé bereikt de bal nog maar net als eerste. Taddé draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CATENACCIO27 - Rifredi FC 1:0

13e minuut.
Scafandro rent richting de bal. Scafandro geeft een lange en hoge pass. Berlinguer probeert de bal aan de voet te houden. Fiumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiumi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gigli is nu in balbezit. De Benedictis onderschept slim de pass. Met opzet legt Lavitola zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lavitola moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lavitola schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Inworp. Gigli met een snelle inworp. Angelillis speelt de bal door. Taddé bereikt de bal nog maar net als eerste. Taddé draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Furco heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Taddé is nu in balbezit. Facondini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelizzola. Facondini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Facondini kan niet meer verder spelen. Corti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CATENACCIO27 50%, Rifredi FC 50%.
CATENACCIO27 - Rifredi FC 1:0

51e minuut.
Daar is Ciacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciacci speelt de bal door. Corti is nu in balbezit. Taddé rent richting de bal. Taddé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bassanini verovert de bal door een tackle van achteren. Bassanini speelt de bal door. Corti is nu in balbezit. Taddé is nu in balbezit. Taddé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gigli geeft een lange en hoge pass. Mengacci is nu in balbezit. Ciacci is nu in balbezit. Taddé is nu in balbezit. Taddé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CATENACCIO27 59%, Rifredi FC 41%.
CATENACCIO27 - Rifredi FC 1:0