Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bergamo 83 F.C. tapaz68
Normal Tactiek mala2
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.6 gemiddelde waardering 46
waardeloos Schieten formidabel
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Caiazza met een sublieme pass. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi onderschept slim de pass. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Memmi rent richting de bal. Memmi met een sublieme pass. Klungelig pakt Cavallotti de bal. Memmi is nu in balbezit. Memmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:0

13e minuut.
Appollonio kopt de bal weg. Majer bereikt de bal nog maar net als eerste. Majer probeert naar een medespeler te passen. Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:1

14e minuut.
Galieni geeft een lange en hoge pass. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majer geeft de bal voor. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:2

17e minuut.
Páramos rent richting de bal. Páramos met een sublieme pass. Pikachu rent richting de bal. Pikachu haalt uit met een fantastische trap. Vetturini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Camozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu verovert de bal door een tackle van achteren. Pikachu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:3

18e minuut.
Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu met een sublieme pass. Arghezi is nu in balbezit. Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pikachu is nu in balbezit. Arghezi rent richting de bal. Arghezi passt de bal in één keer door. Pikachu rent richting de bal. Pikachu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Páramos heeft problemen om de bal te vangen. Páramos passt de bal met de wreef. Camozzi rent richting de bal. Pikachu verovert de bal door een tackle van achteren. Pikachu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:4

34e minuut.
Carignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Carignano met een sublieme pass. Majer speelt de bal door. Páramos rent richting de bal. Páramos schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Camozzi met een harde bal richting middenveld. Majer kopt de bal weg. Pikachu rent richting de bal. Páramos rent richting de bal. Páramos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Caiazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caiazza met een sublieme pass. Páramos rent richting de bal. Páramos draait met de bal, schiet en ... Vetturini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergamo 83 F.C. 78%, tapaz68 22%.
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:5

46e minuut.
Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek geeft de bal voor. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu schiet op doel. Paciosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vetturini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Páramos is nu in balbezit. Páramos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:6

48e minuut.
Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu passt de bal zonder na te denken. Daar is Páramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páramos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:7

52e minuut.
Caiazza met een snelle inworp. Daar is Majer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majer geeft een hoge lob. Camozzi met een sublieme pass. Paciosi heeft problemen om de bal te vangen. Vetturini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:8

60e minuut.
Cavallotti rent richting de bal. Kutílek verovert de bal door een tackle van achteren. Kutílek passt de bal zonder na te denken. Pikachu is nu in balbezit. Pikachu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:9

62e minuut.
Majer geeft de bal voor. Isaija is nu in balbezit. Isaija geeft de bal voor. Arghezi rent richting de bal. Arghezi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi passt de bal zonder na te denken. Pikachu is nu in balbezit. Pikachu haalt uit met een fantastische trap. Vetturini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Kutílek is nu in balbezit. Kutílek geeft een lange en hoge pass. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos is nu in balbezit. Páramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:10

71e minuut.
Appollonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu rent richting de bal. Pikachu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Arghezi de bal. Arghezi schiet op doel. Vetturini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu passt de bal zonder na te denken. Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos haalt uit met een fantastische trap. Vetturini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:11

76e minuut.
Caiazza met een snelle inworp. Majer is nu in balbezit. Majer passt de bal met de wreef. Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Vetturini met een harde bal richting middenveld. Carignano kopt de bal weg. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu schiet op doel. Vetturini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:12

83e minuut.
Memmi is nu in balbezit. Memmi passt de bal zonder na te denken. Isaija rent richting de bal. Pikachu is nu in balbezit. Pikachu haalt uit met een fantastische trap. Vetturini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Majer verovert de bal door een tackle van achteren. Majer passt de bal in één keer door. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos heeft problemen om de bal te vangen. Páramos haalt uit met een fantastische trap. Vetturini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergamo 83 F.C. 68%, tapaz68 32%.
Bergamo 83 F.C. - tapaz68 1:13