Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Trupea Gioles Lesina
532 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


10e minuut.
Alboni is nu in balbezit. Cefariello onderschept slim de pass. Attuati verovert de bal door een tackle van achteren. Attuati haalt uit met een fantastische trap. Cassaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucio is nu in balbezit. Lucio passt de bal zonder na te denken. Cocconcelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocconcelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cefariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Alboni onderschept slim de pass. Alboni passt de bal zonder na te denken. Attuati bereikt de bal nog maar net als eerste. Attuati haalt uit met een fantastische trap. Petercini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bosetto speelt de bal door. Cocconcelli rent richting de bal. Cocconcelli geeft de bal voor. Budo rent richting de bal. Budo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Trupea 48%, Gioles Lesina 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Trupea - Gioles Lesina 0:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ierardi met een snelle inworp. Cefariello rent richting de bal. Alboni onderschept slim de pass. Alboni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bosetto met een sublieme pass. Cocconcelli probeert de bal aan de voet te houden. Arfelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cocconcelli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cocconcelli kan niet meer verder spelen. Allamano komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Nikopulos geeft de bal voor. Inworp. Poggi met de inworp. Ierardi is nu in balbezit. Ierardi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Petza is nu in balbezit. Alboni onderschept slim de pass. Alboni met een sublieme pass. Attuati bereikt de bal nog maar net als eerste. Attuati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cassaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassaro geeft een lange en hoge pass. Allamano is nu in balbezit. Allamano draait met de bal, schiet en ... Seravalle probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Trupea 50%, Gioles Lesina 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Trupea - Gioles Lesina 0:0