Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napoli Pro Fc Trupea
343 Tactiek 532
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Bosetto met een snelle inworp. Petza heeft problemen om de bal te vangen. Petza geeft een lange en hoge pass. Budo is nu in balbezit. Budo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Biosa geeft een hoge lob. Vitalini is nu in balbezit. Vitalini passt de bal met de wreef. Valianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Valianti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Allamano rent richting de bal. Schipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lucio zijn tegenspeler op de grond. Lucio krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Vitalini kopt de bal weg. Klungelig pakt Valianti de bal. Petza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petza krijgt een gele kaart. Valianti raakt geblesseerd tijdens het duel. Masciadri neemt de penalty, wat een uithaal! Petercini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Pro - Fc Trupea 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli Pro 37%, Fc Trupea 63%.
Napoli Pro - Fc Trupea 1:0

48e minuut.
Cefariello rent richting de bal. Donadel verovert de bal door een tackle van achteren. Valianti is nu in balbezit. Valianti draait met de bal, schiet en ... Petercini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Pro - Fc Trupea 2:0

49e minuut.
Lucio verovert de bal door een tackle van achteren. Lucio passt de bal zonder na te denken. Allamano rent richting de bal. Allamano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Canziani geeft een hoge lob. Daar is Budo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucio kopt de bal weg. Bosetto rent richting de bal. Bosetto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Donadel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Podestà komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Copelli met een snelle inworp. Brugi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosetto. Bosetto krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pasi geeft de bal voor. Inworp. Brugi met de inworp. Masciadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Masciadri geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Podestà onderschept slim de pass. Podestà probeert naar een medespeler te passen. Valianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Valianti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cassaro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Pro - Fc Trupea 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli Pro 39%, Fc Trupea 61%.
Napoli Pro - Fc Trupea 3:0