Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teate FC Real Vazia
fabr Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 20.1
excellent Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Florea probeert naar een medespeler te passen. Macari is nu in balbezit. Macari passt de bal in één keer door. Maida rent richting de bal. Maida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - Real Vazia 1:0

7e minuut.
Macari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iannucci. Macari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Florea met een snel genomen vrije trap. Macari springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Florea rent richting de bal. Florea passt de bal in één keer door. Macari is nu in balbezit. Macari draait met de bal, schiet en ... Ballotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - Real Vazia 2:0

15e minuut.
Macari passt de bal in één keer door. Daar is Maida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guaragno rent richting de bal. Macari onderschept slim de pass. Macari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - Real Vazia 3:0

23e minuut.
Knox met een snelle inworp. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez passt de bal met de wreef. Maida is nu in balbezit. Maida haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guaragno rent richting de bal. Macari verovert de bal door een tackle van achteren. Macari draait met de bal, schiet en ... Ballotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - Real Vazia 4:0

27e minuut.
Florea met een sublieme pass. Maida bereikt de bal nog maar net als eerste. Maida draait met de bal, schiet en ... Guaragno probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - Real Vazia 5:0

28e minuut.
Codega is nu in balbezit. Macari verovert de bal door een tackle van achteren. Lugaro is nu in balbezit. Maida onderschept slim de pass. Maida haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Iannucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea rent richting de bal. Florea geeft een lange en hoge pass. Macari rent richting de bal. Macari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bethlen is nu in balbezit. Bethlen passt de bal met de wreef. Knox probeert naar een medespeler te passen. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste. Macari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cescotti probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Knox geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Macari is nu in balbezit. Macari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - Real Vazia 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teate FC 22%, Real Vazia 78%.
Teate FC - Real Vazia 6:0

53e minuut.
Pleşu onderschept slim de pass. Pleşu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Núñez de bal. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste. Macari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Codega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea probeert naar een medespeler te passen. Maida rent richting de bal. Maida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - Real Vazia 7:0

64e minuut.
Florea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Knox de bal. Knox probeert naar een medespeler te passen. Florea is nu in balbezit. Florea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Buccirossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knox met een sublieme pass. Núñez probeert naar een medespeler te passen. Macari heeft problemen om de bal te vangen. Macari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Maida passt de bal zonder na te denken. Núñez is nu in balbezit. Núñez passt de bal zonder na te denken. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste. Macari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Florea rent richting de bal. Florea met een sublieme pass. Macari rent richting de bal. Macari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - Real Vazia 8:0

72e minuut.
Fulga met de inworp. Pleşu rent richting de bal. Pleşu speelt de bal door. Macari is nu in balbezit. Macari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - Real Vazia 9:0

74e minuut.
Guaragno probeert naar een medespeler te passen. Macari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Núñez probeert naar een medespeler te passen. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste. Macari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - Real Vazia 10:0

78e minuut.
Bethlen is nu in balbezit. Bethlen geeft de bal voor. Guaragno heeft problemen om de bal te vangen. Maida is nu in balbezit. Maida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Macari de bal. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez passt de bal in één keer door. Maida bereikt de bal nog maar net als eerste. Maida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Núñez speelt de bal door. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez met een sublieme pass. Macari rent richting de bal. Macari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - Real Vazia 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teate FC 26%, Real Vazia 74%.
Teate FC - Real Vazia 11:0