Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuordileone Real Vazia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Lugaro rent richting de bal. Milliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milliardi passt de bal zonder na te denken. Paraboni is nu in balbezit. Paraboni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Guaragno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - Real Vazia 1:0

17e minuut.
Iannucci rent richting de bal. Iannucci met een sublieme pass. Parti probeert de bal aan de voet te houden. Codega is nu in balbezit. Codega schiet op doel. Menicatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Parti passt de bal in één keer door. Iannucci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paraboni. Paraboni krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Estivi kopt de bal weg. Apostolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolo passt de bal zonder na te denken. Paraboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Meniconi geeft de bal voor. Inworp. Andreini met de inworp. Klungelig pakt Codega de bal. Codega schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuordileone 62%, Real Vazia 38%.
Cuordileone - Real Vazia 1:0

57e minuut.
Bausani met een sublieme pass. Milliardi is nu in balbezit. Cudia is nu in balbezit. Milliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milliardi schiet op doel. Ballotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Buccirossi probeert naar een medespeler te passen. Parti heeft problemen om de bal te vangen. Parti geeft een lange en hoge pass. Paraboni rent richting de bal. Paraboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - Real Vazia 2:0

60e minuut.
Andreini met een snelle inworp. Iannucci geeft een hoge lob. Meniconi kopt de bal weg. Perego bereikt de bal nog maar net als eerste. Perego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - Real Vazia 2:1

65e minuut.
Iannucci is nu in balbezit. Pistritto onderschept slim de pass. Pistritto passt de bal in één keer door. Paraboni rent richting de bal. Paraboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - Real Vazia 3:1

69e minuut.
Paraboni rent richting de bal. Pistritto rent richting de bal. Paraboni is nu in balbezit. Paraboni schiet op doel. Ballotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - Real Vazia 4:1

77e minuut.
Cudia is nu in balbezit. Milliardi verovert de bal door een tackle van achteren. Milliardi probeert naar een medespeler te passen. Paraboni rent richting de bal. Paraboni schiet op doel. Ballotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuordileone - Real Vazia 5:1

78e minuut.
Codega probeert naar een medespeler te passen. Perego bereikt de bal nog maar net als eerste. Perego passt de bal in één keer door. Codega is nu in balbezit. Codega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Milliardi rent richting de bal. Milliardi probeert naar een medespeler te passen. Guaragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraboni onderschept slim de pass. Paraboni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuordileone 51%, Real Vazia 49%.
Cuordileone - Real Vazia 5:1