Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Verdy real lakrima
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Garza rent richting de bal. Ventimiglia verovert de bal door een tackle van achteren. Antonicello rent richting de bal. Ventimiglia is nu in balbezit. Ventimiglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - real lakrima 1:0

27e minuut.
Cherici geeft de bal voor. Battiati kopt de bal weg. Klungelig pakt Ventimiglia de bal. Garza rent richting de bal. Garza geeft de bal voor. Copelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giannoni is nu in balbezit. Giannoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Verdy - real lakrima 1:1

31e minuut.
Amitrano geeft een lange en hoge pass. Ventimiglia kopt de bal weg. Daar is Garza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonicello rent richting de bal. Antonicello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - real lakrima 2:1

36e minuut.
Raguso rent richting de bal. Ippolito verovert de bal door een tackle van achteren. Ippolito passt de bal in één keer door. Giannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Verdy - real lakrima 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verdy 38%, real lakrima 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Verdy - real lakrima 2:2

49e minuut.
Ferigo rent richting de bal. Rovito rent richting de bal. Piastra rent richting de bal. Ferigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferigo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pienig geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferigo met een snelle inworp. Ventimiglia is nu in balbezit. Ventimiglia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Petrini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cherici met een snelle inworp. Ippolito rent richting de bal. Ippolito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verdy 52%, real lakrima 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Verdy - real lakrima 2:2