Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contea Rivoltosi Ternana
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Albrizio met een sublieme pass. Porreca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dellaporta. Dellaporta krijgt een gele kaart. Porreca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Porreca kan niet meer verder spelen. Guastavino komt het veld opgelopen.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musso met de inworp. Cristofalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristofalo geeft de bal voor. Micelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dellaporta probeert naar een medespeler te passen. Guastavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guastavino met een sublieme pass. Balsamini rent richting de bal. Balsamini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Girgentini kopt de bal weg. Dellaporta rent richting de bal. Guastavino onderschept slim de pass. Balsamini is nu in balbezit. Balsamini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - Ternana 1:0

22e minuut.
Guastavino is nu in balbezit. Guastavino geeft een lange en hoge pass. Daar is Balsamini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balsamini schiet op doel. De Pasquale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - Ternana 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Rivoltosi 44%, Ternana 56%.
Contea Rivoltosi - Ternana 2:0

57e minuut.
Zotti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prestagiacomo met een snelle inworp. Guastavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guastavino geeft een hoge lob. Paal!

62e minuut.
Prestagiacomo met een sublieme pass. Guastavino rent richting de bal. Guastavino speelt de bal door. Balsamini is nu in balbezit. Balsamini haalt uit met een fantastische trap. De Pasquale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Balsamini passt de bal in één keer door. Girgentini met een sublieme pass. Ansione bereikt de bal nog maar net als eerste. Guastavino rent richting de bal. Guastavino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Famiglia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scornaienchi met een snelle inworp. Guastavino is nu in balbezit. Guastavino geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Rivoltosi 40%, Ternana 60%.
Contea Rivoltosi - Ternana 2:0