Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD Fusion MS Bioparco
424dc Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Longo is nu in balbezit. Zarzana speelt de bal door. Pompilio is nu in balbezit. Naminolto verovert de bal door een tackle van achteren. Naminolto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zarzana is nu in balbezit. Mamolo verovert de bal door een tackle van achteren. Mamolo geeft de bal voor. Naminolto rent richting de bal. Naminolto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Marsiglia onderschept slim de pass. Marsiglia probeert naar een medespeler te passen. Bambagioni is nu in balbezit. Bambagioni draait met de bal, schiet en ... Daar is Miri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Longo kopt de bal weg. Klungelig pakt Pompilio de bal. Naminolto bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Naminolto de bal. Naminolto draait met de bal, schiet en ... Di Pasquale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Federa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Longo de bal onder controle te krijgen. Zarzana is nu in balbezit. Vaghi is nu in balbezit. Vaghi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Marcon verovert de bal door een tackle van achteren. Marcon speelt de bal door. Valenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagioni verovert de bal door een tackle van achteren. Bambagioni haalt uit met een fantastische trap. Feula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bambagioni rent richting de bal. Bambagioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Fusion MS 41%, Bioparco 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASD Fusion MS - Bioparco 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Marcon de bal. Pedroncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroncelli geeft een hoge lob. Naminolto rent richting de bal. Naminolto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ferlita geeft een hoge lob. Soresina kopt de bal weg. Klungelig pakt Federa de bal. Naminolto is nu in balbezit. Naminolto schiet op doel. Di Pasquale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Fusion MS - Bioparco 1:0

90e minuut.
Marcon is nu in balbezit. Marcon passt de bal zonder na te denken. Bambagioni is nu in balbezit. Bambagioni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Fusion MS 36%, Bioparco 64%.
ASD Fusion MS - Bioparco 1:0